- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman el frezesini nerden çözerim akıl ver valla atlar gelirim istanbula 😀Uzak dur, frezeyi kafana yaslar tremolo boşluğu açarım 😀
O zaman el frezesini nerden çözerim akıl ver valla atlar gelirim istanbula 😀Uzak dur, frezeyi kafana yaslar tremolo boşluğu açarım 😀
Ayrıca kimse tremolo blok uzunluğunun tele kasaya uymama ihtimalinden bahsetmemiş, özellikle Affinity kasaların genişliği daha az olabiliyor. Kesin uymaz demiyorum ama bir ölçün.
@hackeiommi Zaten en mantıklı hareket de budur. 🙂 Hem nerede hareket orada problem. Sabit köprü iyidir.
Ölçmeden etmeden kasayı oymam zaten hocam. Genişlik fazla gelipte mi telim klavyeden çıksın istemem 🙂 gerekli ölçüm işlerini yapıp uygun tremoloyu takacağım zaten. Bu işte en çok para tutacak kısım manyetik kısmı. Onun dışında uygun yollu tremolo her türlü işimi görecektir. Değip değmeme konusunda gitarımın tonlarını da klavyesini de severim. Tek problemim tremolo sistemini sabit köprüden daha çok sevmem ve tercih etmemdir. @hackeiommi sap manyetiğimin tonunu çok severim de köprü için biraz daha sert karakterli manyetik düşünüyorum. Yani gitarda çift sound olayını yakalamayı düşünüyorum. Tele tonları ve sert tonları swichle ayırmak düşüncelerim arasında. Bir de şunu sorayım e-bay dan falan alışveriş yaptığımızda örnek olarak $50 ' lık bir ürün ne kadara mal olur elime ulaşması ?Süper yalnız, gitar modifiyesi için freze tezgahı almaya doğru gitmiş yorumlar. 😀
Ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, affinity o kadar emeğe değmez. Hobi olarak uğracağım, zamanım var derseniz bilmem tabii. Ayrıca kimse tremolo blok uzunluğunun tele kasaya uymama ihtimalinden bahsetmemiş, özellikle Affinity kasaların genişliği daha az olabiliyor. Kesin uymaz demiyorum ama bir ölçün.