Merhabalar, bir süredir aklımda bir Telecaster edinmek fikri vardı. Fender gitarlardan hiç anlamam. Yıllar önce elektro gitara ilk başladığım dönemde sanıyorum Prince marka bir stratocaster beni gitardan soğutmuştu. Resmen hala strat fobim vardır elime almam ama Telecaster özellikle de pastel mavi tonları olana deliriyorum. Forumdan edinebildiğim kadar bilgi edinip marka takıntısıda yapmadan mağazaların yolunu tuttum. Sırasıyla epey denedim. İlk anladığım mapple klavye ile kesinlikle yapamıyorum. Mapple klavye sanki bana bitmemiş yarım kalmış gibi geliyor. Belkide LesPaul klavyelerine olan alışkanlığımdan bilemiyorum. Tabi iş Rosewood a dönünce ortalıkta Telecaster falan kalmadı. Bir Telecaster almak ne kadar zormuş siteler, ikinci el, mağazlar hiç bir yerde bulamadım. Temin edilemiyor - Stokta yok. Açıkçası iş 3500-5000 TL lere ulaşınca varda oda beni zorluyor. Bir sizlere danışmak istedim Telecaster' ın olayı Mapple mıdır? Nereden bulunur alınır ? Bu arada istersem siperişle getirtiyormuş ithalatçı firma da bir deneseydim görseydim gitarı diyor insan.