wasr 17 Haziran 2020 #1 Kanalımda bu tarz şeyler yapıyorum, bu sefer gitar ile yaptım. Umarım siz de eğlenirsiniz 🙂
blackfriday666 17 Haziran 2020 #5 Tuşe ve metronom çalışılabilir biraz daha. Bir önerim de gamlara bakman.
wasr 17 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 blackfriday666 demiş ki: Tuşe ve metronom çalışılabilir biraz daha. Bir önerim de gamlara bakman. Hepsini görmek için tıklayın... Hahaha bu güzeldi 😀
blackfriday666 demiş ki: Tuşe ve metronom çalışılabilir biraz daha. Bir önerim de gamlara bakman. Hepsini görmek için tıklayın... Hahaha bu güzeldi 😀
wasr 17 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 canartunc demiş ki: Kreatiflik: 10/10 Montaj: 10/10 Teller: 0/6 Hepsini görmek için tıklayın... Uff bu çok güzel youtube yourumu olurmuş 😀😀
canartunc demiş ki: Kreatiflik: 10/10 Montaj: 10/10 Teller: 0/6 Hepsini görmek için tıklayın... Uff bu çok güzel youtube yourumu olurmuş 😀😀
wasr 17 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 slashbatu demiş ki: Hangi amfiyi kullanıyorsun? Bu tonu nasıl elde edebilirim? 😀 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Amfi de gitar gibi, onun da içinde hoparlörü yok 😀😀
slashbatu demiş ki: Hangi amfiyi kullanıyorsun? Bu tonu nasıl elde edebilirim? 😀 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Amfi de gitar gibi, onun da içinde hoparlörü yok 😀😀
wasr 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Bu sefer internetten bulduğum papağan videolarıyla böyle bir şey yaptım, konu kirliliği olmasın diye buraya atıyorum. Umarım hoşunuza gider 🙂
Bu sefer internetten bulduğum papağan videolarıyla böyle bir şey yaptım, konu kirliliği olmasın diye buraya atıyorum. Umarım hoşunuza gider 🙂