Temiz Schecter Gitar

Merhaba arkadaşlar,

Çalabilirim umuduyla Damien Elite 6 fr model schecter gitar aldım, ek olarak arkadaş tavsiyesi Graphtech tremolo taktirdim. Fakat çalmayı pek beceremedim. Satmayı düşünüyordum, 25k bandından sundum. Doğrusu öldürmeden satmaya çalışıyorum. Var mı Zuhal dışında outlet gibi satın alabilecek bildiğiniz bir yer İstanbul'da?

Burada veya sahibinden'de satmaya çalış... Outlet konsinye alır senden ya da ölü fiyatına alır.

Kadıköy SRV var en bilinen ama o da biraz daha üst kalibre gitarlarla ilgilenir - o da konsinyeci bu arada.

Merhaba arkadaşlar,

Çalabilirim umuduyla Damien Elite 6 fr model schecter gitar aldım, ek olarak arkadaş tavsiyesi Graphtech tremolo taktirdim. Fakat çalmayı pek beceremedim. Satmayı düşünüyordum, 25k bandından sundum. Doğrusu öldürmeden satmaya çalışıyorum. Var mı Zuhal dışında outlet gibi satın alabilecek bildiğiniz bir yer İstanbul'da?
Naçizane sıfır fiyatı 28k olan bi gitar için 25k çok fazla. Üstüne 3k daha koyar sifirini alır insan niye ikinci el alsın. Öldürmeden satmaya çalışmanızı anlıyorum ama şu an karşı tarafı öldürmeye çalışıyorsunuz daha çok. Naçizane

Merhaba arkadaşlar,

İlanınızı tesadüfen bugün gördüm. Çok zor o fiyatta satılmaz dedim içimden, iade süreniz geçmedi ise iade edin yoksa çok zarar olur para konusunda.

Mağazalar daha ölü fiyata alır. ama elden de satsanız zaten %10 kayıpla satmak mümkün değil sıfırını alır insanlar o fiyata. en mantıklı yöntem daha alt seviye bir gitarla takas edip üstüne nakit almak daha sonra da o gitarı nakit fiyata satmak. ben takas etmeyi çok sevdiğim için yüksek fiyatlı gitarları bu şekilde elden çıkarttım vites düşüre düşüre 😁

Geri