aYNaLI-SuCuK demiş ki:popülerleşmek için rock tarzındaki parçalarını (Örnek:rüzgar gülü) remixleterek rock müziğine leke sürmüş bi şarkıcı!!
geçmişine lafım yok..barfly'la bu konuma gelmiş adam...ayyaş çıkıyor konserlere...bilinen şarkıların çoğunda-yağmur&gemiler..vs- seyircide mikrofon..carolgerber demiş ki:noSurprises demiş ki:en güzel hikayem-parti favorilerim..çok depresif...en sert teoman albümü...yine de konser adamı değil teoman...adamdan nefret etmemek istiyosanız,konserine gitmeyin derim...
yo bence konserleri de çok zevkli ve başarılı.en azından benim gittiklerim öyle oldu.kötü performansları da oluyor tabi.mesela rockistanbul da öyleymiş.ama teoman konser adamı değil demek,teomanın 20 yıllık müzik hayatı düşünülürse çok yanlış bir yorum.adamın müzik yaşamının büyük kısmını konserler,bar solistliği kapsıyor ki bunlarda da gayet başarılı.ortaçgille beraber çıkartacakları konser albümü ise teomanın canlı sesi kötü fasa fisolarını ortadan kaldıracak nitelikte olacağı kesin bir albüm.ki kayıtlar başarılıysa sesinin ve performansının normal albümlerden daha iyi olabileceğini söyleyebilirim bu albümde.
bu aşkmadden_da_third demiş ki:duş ne yaa?? duş yaptım yıkandım falan mı??