MorHatuN demiş ki:arkadaş yırtınıo burda ... burnu kırılmış diye nerde duydun ?MoSMoR demiş ki:Teo burnunu kırmışşşŞŞŞ...!!!
marla_singer demiş ki:sewmiyorum..en son ankara siyasalın festinde izlemistim sahnede durusu terkedişi her hali itici gelir oldu artık bana..çekirdeğin sınırlarını darltmak için elinden geleni yapiyoo sevgili teomuzzzzz
TRaCeY_CHaRLoTTe demiş ki:teoman burnunu kırmamış sadece kalorifer peteğine çarpmış..sabah yanlış taraftan kalktım gibi seyler söylüyordu..zaplarken televole'de gördüm...
haklısın şebonu sesi(bukadarmı güzel olur) otur ağlaneverlasting demiş ki:en güzel hikayem aşırı güzel bi şarkı olmuş........ bence son albümüündeki sayılı güzel şarkılardan biri dinlemeye doyum olmuyo ama dinlerken de çok canım acıyo ve geçmişe dönüyorum 🙁
keşke üstteki msj bi okusaydım mod.un yazdığı.Pentagram1999 demiş ki:Bence son 2 albümüyle tamamen rock tan uzaklaşmış bir müzisyen.
Son albümünü dinlemedim ama biraz aha sert olduğunu duydum.
Favori parçam papatya
lema_bafs demiş ki:haklısın şebonu sesi(bukadarmı güzel olur) otur ağlaneverlasting demiş ki:en güzel hikayem aşırı güzel bi şarkı olmuş........ bence son albümüündeki sayılı güzel şarkılardan biri dinlemeye doyum olmuyo ama dinlerken de çok canım acıyo ve geçmişe dönüyorum 🙁