Filmin soundtrack albümü çıkınca bulup,dinleyebilirsin.Yakın bir zamanda çıkar.
skal demiş ki:ya boş versenize film falan bahane ben bu adamı anlayamıyorum müzikleri iyi ona bişey söylemiyorum ama Davranışlarının değişmesi gerekir özellikle küçük kızlara karşı.....
iyi ama adam gerçekleri söluo gizlisi saklısı yok işte ne güselShadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
material_girl demiş ki:iyi ama adam gerçekleri söluo gizlisi saklısı yok işte ne güselShadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
MoSMoR demiş ki:material_girl demiş ki:iyi ama adam gerçekleri söluo gizlisi saklısı yok işte ne güselShadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
Katılıyorum..Yani içinden gelenleri yazıyor..Bu da şarkılarına gizemlilik ve güzellik kazandırıyor..Çok başarılı biri..Ne söylerse dinlerim.. 😉 :!:
gercekoyku demiş ki:MoSMoR demiş ki:material_girl demiş ki:iyi ama adam gerçekleri söluo gizlisi saklısı yok işte ne güselShadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
Katılıyorum..Yani içinden gelenleri yazıyor..Bu da şarkılarına gizemlilik ve güzellik kazandırıyor..Çok başarılı biri..Ne söylerse dinlerim.. 😉 :!:
maşallahınız var beyler
adam sevgilisinin bacaklarındandan oluk oluk akan spermlerini anlatıyor. siz de kalkımış gizemlilikden güzellikden bahsedeiyorsunuz. sayın forum yöneticisi bu yazdıklarımdan dolayı beni forumdan atmayı düşünürseniz. önce teomanı atın bana bunları söleten o çünkü
ya evet...Shadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
alla allaMoSMoR demiş ki:gercekoyku demiş ki:MoSMoR demiş ki:material_girl demiş ki:iyi ama adam gerçekleri söluo gizlisi saklısı yok işte ne güselShadowfex demiş ki:ya zaman diline bölersek albümlerini sırayla koyunca gittikçe artan bir sapıklık seziyorum teomanda 🙂
maşallahınız var beyler
adam sevgilisinin bacaklarındandan oluk oluk akan spermlerini anlatıyor. siz de kalkımış gizemlilikden güzellikden bahsedeiyorsunuz. sayın forum yöneticisi bu yazdıklarımdan dolayı beni forumdan atmayı düşünürseniz. önce teomanı atın bana bunları söleten o çünkü
1.. Ben bey değil hanımım.. :!:
2..Adam istediği gibi şarkı yapar ister spermlerinden bahseder,isterse de başka şeylerden buna sen karışamazsın zaten.. :!:
3..Ayrıca teo ne yaparsa yapsın seviyor ve dinliyoruz..Yani biz bu şarkıları beğeniyoruz gerisi bahane..Size bu durum değişik geliyor olabilir ama sevmiyorsan(ız) bile bu size teoman a hakaret etmeniz gerektiği anlamını vermez.. :!: :!: :!: