M
metu_simurg
konserine mutlaka git .bazen içip söylüyor .kafa oluyor
+10000.....Enterfaith demiş ki:Teoman artık kendini yitirdi.herkese cool gözükecek diye ingiltere'den bir taşıyıcı anne getirecekmiş,Teoman'ın çoçuğunu o doğuracakmış.Bir rockçı her zaman kendi gibi davranır,zaten cool'dur.Teoman ise bir özenti gibi,cool olduğunu gözümüze sokuyor.Benim gözümde artık bir değeri yok,herkesin görüşü kendine tabii.
carolgerber demiş ki:İnsect, 8 gazate haberi dediğin,Teomanla filmden önce yapılmış röportajlardan ve bir iki de köşe yazısından ibaret.Ne filmle ilgili bir övgü yazısı ne de başka bir şey.
Soundtrack albüm,duyduklarım kadarıyla çok başarılı bir albüm.Hala bulamadık albümü ama...
tonic demiş ki:ya tamam bende teomanı gerçekten çok seviyorumda ya gerçekten filme bi abzürtlük var yani filmin alt yapısı yok insanların birbirleri ile ilişkileri anlam veremiyorsun mesela teomani niye aryorlar onlar kim yani bunların hiç birinin bi cevabı yok filmde :!: bazı temalar güzel işlenmiş bazı duygular düşünceler iyi verilmiş ama bunu teoman sesi ve sözleriyle çok çok daha güzel yapıyor bence eh artık konser olaylarına başlasa da fena olmıcak hani özletti kendini 😀 :taptim
işte budur !.. diğer teoman sevenler gibi değil. ortada bi abzürdlük varsa dile geçirmekten kaçmamışsın arkadaşım ne diyeyim 🙂 herkes öyle yapsa keşke.. sadece teoman var diye beğenilmese de "süperrrr,harikkaaa" gibi şeyler söyleyenlerde var .. 😀tonic demiş ki:ya tamam bende teomanı gerçekten çok seviyorumda ya gerçekten filme bi abzürtlük var yani filmin alt yapısı yok insanların birbirleri ile ilişkileri anlam veremiyorsun mesela teomani niye aryorlar onlar kim yani bunların hiç birinin bi cevabı yok filmde :!: bazı temalar güzel işlenmiş bazı duygular düşünceler iyi verilmiş ama bunu teoman sesi ve sözleriyle çok çok daha güzel yapıyor bence eh artık konser olaylarına başlasa da fena olmıcak hani özletti kendini 😀 :taptim