S
Scooter
😀
Mus-e-ician demiş ki:Sanat halk içindir diye bir kural yoktur bence. Sanatçı sanatını yapar. Kendinde birşeyler bulan, eseri kendine yakın bulan dinler.
zlatan1937 demiş ki:bir zamanlar herkes teomanın şarkılarını söylerken şimdi bu sayı çok ama çok azaldı bence bir idol falan değil eski popularitesi yok kimse teoman ne zaman çıkacak diye beklemiyo. neydi şimsi bu? buydu şimdi bu!!!!!
zlatan1937 demiş ki:saygımız sonsuz. saygısız olarak anlaşılmıyayım sadece ben söylediğim için. ben sadece gördüğümü yaşadığımı söylüyorum. iniş çıkşlar olacaktır tabi ama benim hissettiğim bu inişin çıkışı olmayacağı olursa da çok şaşırmam.
(kritik yapıyoruz burada ha. kimse kızmasın darılmasın medeni medeni takılalım😉)
yosun demiş ki:teomana karşı buzlarım eridi. bunda tek etken sedadır. seda diye bir arkadaş var kendisiyle nette tanıştık ve teoya bir msj atmış hemen karşılık atmış buluşmuşlar çok iyi vakit geçirmişler teoyu bize sürekli anlatıyor ve ne kadar iyi olduğunu... artık biraz daha sıcak bakıyorum bu adama..
ps:resimlerde çekilmiş.. 😉 çok şekerLerdi..
teoman gerçekten iyi bir ses ..
zebrail demiş ki:teoman kendisini yaşayan bir insan ve şarkı sözü yazmada dünyada eşine az rastlanır bir yetenektir..ben teoman dinlemeye papatya ile başladım bu adama hayran olmamak elde değil...en güzel hikayem albümü ise başlı başına bir olaydır kanımca.tuzak,parti,bugün gibi yıllarca dinlenilecek ve teomanı bir efsane yapacak kalitede şarkılardır...
dediğin doğru ama filmi kendisi beğenmediğinide söyledi haksızmıyım?? :roll:zebrail demiş ki:ocak 2006 da yeni filminin çekimlerine başlıyormuş.balans ve manevrada o kadar zarar etti,kendisi çıkıp aynen şöyle dedi:'sevdiğim şey için herşeyimi kaybetsem bile umrumda değil'.
carolgerber demiş ki:Hem insanların derdi ne ki,armutlar daha önemli değil mi 🙂