zebrail demiş ki:o kadar çok duyum var ki.... 😆 😆
bu duyum sağlam yerden 😉 :idea:
zebrail demiş ki:o kadar çok duyum var ki.... 😆 😆
5 ocak kesin değil yapım şirketi 20 gün sonra çıkar diyor...heyecanla beklemekteyiz.tarz olarak ta sert bir albüm olduğuna dair haberler var ayrıca alper erinç abimiz yine bu albümde emeği geçenlerden... 😆 😆 😆justice666 demiş ki:slm rockerler yılbası hediyeniz eli opulesi insan rock camiasının babası yaa sole ozetlemek istiorum onu metallica=nothing else matters
turkrock=teo bu adama saygısızlık yapmayın ne kadar rockcı varsa su an onun sayesinde piyasadalar hepimize hayırlı olsun yeni album eminimki cok daha sert 5 ocagı bekleyin...
justice666 demiş ki:... benim kadar seven cıkmaz teoyu....quote]
Bu konuda yeterince emin misin? :roll:
cigo1912 demiş ki:sacma bi gorus. simdi bide kavganı edecegiz cen fazla seviyorsun yok ben daha cok seviyorum. sevebilirsin ama bunu belirtmek için neden butur cabalara giriyorsun. bizde seviyoruz. sen daha fazla seviyorsan ne ala 🙂justice666 demiş ki:... benim kadar seven cıkmaz teoyu....quote]
complex275 demiş ki:cigo1912 demiş ki:sacma bi gorus. simdi bide kavganı edecegiz cen fazla seviyorsun yok ben daha cok seviyorum. sevebilirsin ama bunu belirtmek için neden butur cabalara giriyorsun. bizde seviyoruz. sen daha fazla seviyorsan ne ala 🙂justice666 demiş ki:... benim kadar seven cıkmaz teoyu....quote]
Kavga etmeye gerek yok..bencede saçma..O yüzden sordum ya bu konuda yeterince emin msn die..Sen görmedin herhalde ???
+- öle varsayıyorum yani...
zebrail demiş ki:bugün teonun tuzak şarkısını dinledim...ya inanılmaz bir şarkı bu.teonun bence en iyi şarkılarının başında gelir tuzak.müziği sözleriyle olağanüstü bir eser. 😛 😛 yeni albüm sert olsun derim. 😆 😆 😉