asmashingpumpkin demiş ki:teoman ilk çıktığından bu yana büyük bi evrim geçirdi, ilk zamanlarda etrafa gülücük dağıtan mütevazi bi insandı, şimdi ise garip açıklamalar yapmaktan zevk alan garip bi tip, ne ekmek ne de suyu ilk duyduğumda yaşadığım heyecanı, ilk albümümü dinlerkenki şaşkınlığımı başka hiç bi albümünde yaşamadım, ha yağmur, 17, en güzel hikayem gibi çok başarılı bestelere imza attı, ama teoman günden güne amatör ruhunu yitirdi, çok profesyonelce düşünmeye başladı, ve bu bence bi müzisyen için tehlikedir, son albümü dinlemedim, yeni şarkı fena değil, ama bu albümün de tatmin edici olmayacağını görür gibiyim şimdiden, umarım yanılırım...
benayevsen demiş ki:Şafak Karamannın yazısı;
"Teoman'nın Renkli Rüyalar Oteli isimli şarkısını daha ilk dinleyişimde hiç de yabancı gelmemişti. Sonunda hangi parçaya benzediğini buldum. Aynı zamanda yeni albümünün isim şarkısı olan Renkli Rüyalar Oteli, Noir Desire'ın 'Le Vent Nous Portera'sı ile ikiz kardeş gibi".......
Bende geçen sene bir arkdaşla radyo dinlerken o sırada şarkının girişi ve ortalarındaki benzerlik direk dikkatimizi çekmişti Teoman Kardelen demiştik. Tabi hangisi kimden esinlendi bilemem🙂
complex275 demiş ki:bu sarkılarıda en guzel hikayesi için yazmıs. ne hatunmusya teomanı bile kendine baglamıs