Metis.Studio 1 Ağustos 2024 #1 Şehir Adana Takasa Kapalı Fiyat 9900 Para Birimi TL Thomann'dan aldım ve sadece 3 kez kullandım. Hiçbir sorunu yoktur. Kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. Hafıza kartında benim de kullandığım Ownhammer ve Bogren Digital IR'lar bulunuyor. Mikrofon alacağım için satıyorum.
Thomann'dan aldım ve sadece 3 kez kullandım. Hiçbir sorunu yoktur. Kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. Hafıza kartında benim de kullandığım Ownhammer ve Bogren Digital IR'lar bulunuyor. Mikrofon alacağım için satıyorum.
hololomololo 11 Kasım 2024 #4 Metis.Studio demiş ki: Hala satılık 9300₺ Hepsini görmek için tıklayın... Mikrofon takası düşünür müsünüz ?
Metis.Studio demiş ki: Hala satılık 9300₺ Hepsini görmek için tıklayın... Mikrofon takası düşünür müsünüz ?
Metis.Studio 16 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 hololomololo demiş ki: Mikrofon takası düşünür müsünüz ? Hepsini görmek için tıklayın... Olabilir. Mikrofonun marka ve modeli nedir?
hololomololo demiş ki: Mikrofon takası düşünür müsünüz ? Hepsini görmek için tıklayın... Olabilir. Mikrofonun marka ve modeli nedir?