fulya_m_o_r demiş ki:Bugün Allegro'da hocamın dersten çıkmasını beklerken stüdyodaki grubun ne kadar iyi olduğunu düşünmekteydim... ve 1-2 dk. sonra birisi "Yoksa içerdeki şakagibi mi?!?!" dedi.... şayet onlar sizseniz müthiştiniz 😀 😀
Ya Alegroda yaptığımız bir hücum kayıt var ama o demomuz değil, gerçi abimizin eline sağlık çok güzel bir hücum kayıttı çok memnun kaldık grupça diğer gruplarada tavsiye ederiz.fulya_m_o_r demiş ki:vallahi ben de bilmiyorum hangisiydi 😀 ama sizin namınız zaten duyulmuş bir şey 😉 demo falan var mı??
Boşver hücum kaydı ya, konsere bekleriz bu akşam şöyle canlı canlı 😆fulya_m_o_r demiş ki:Hmm şu hücumu bir sorayım ben Orçun'a merak ettim çok 😀 😀
istemiyoruz...junkcan demiş ki:26 Şubat Cumartesi günü Black Tooth/Djiin Stilo ve Karaleke Biziz Rock Barda. Biziz Rock Bar Tunalı Hilmi Caddesi'nde Mc Donaldsın karşından.
Kapı Açılış: 14.00
Metal keyfi yaşamak istiyorsanız, Cumartesi Biziz'de olun...
😀 😀Lestathenaeum demiş ki:istemiyoruz...junkcan demiş ki:26 Şubat Cumartesi günü Black Tooth/Djiin Stilo ve Karaleke Biziz Rock Barda. Biziz Rock Bar Tunalı Hilmi Caddesi'nde Mc Donaldsın karşından.
bekleriz abi 🙂erinch demiş ki:😀 😀Lestathenaeum demiş ki:istemiyoruz...junkcan demiş ki:26 Şubat Cumartesi günü Black Tooth/Djiin Stilo ve Karaleke Biziz Rock Barda. Biziz Rock Bar Tunalı Hilmi Caddesi'nde Mc Donaldsın karşından.
Junkcan ugrarım koçum ben eskilerden çook eskilerden bir arkadası görmek iyi olabilir, gelmişkende iki muhabbet ederiz eski günlerden hem yaptıgınız işlere bakarım her ne kadar metalle çok içli dışlı olmasamda dinlediğim metal gruplarıyla bir kıyaslama yapabilirim.
Size başarılar..