ÞakaGibi

😀
Bayramın 1nci günü, yani 20Ocak Perşembe;
bütün büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpen, harçlıklarını alan ve eglenmek isteyen herkesi
BiziZ RocK BaR'a bekliyoruz..
Saat 22*00 dan sonra (bu 1 saatte olabilir 15 dakikada) Can Kartalkayadan Ankaraya seyrediyor olacağı için kesin bir saat veremeyeceğiz ama saat 22*00 sularında buyuk ihitimalle Can gelmiş olur.

:arrow: MorHatun şöyle birşey yapabiliriz mesela;
sen bize mail adresimizden ulaş,
[email protected]
Oraya ev adresini ver, yada sana ulaşabileceğimiz açık adresini ve telefon numaranı yaz..Bizim konser vcdsi çıkınca bir adette basıp sana kargo ile yollayalım..
Hem sende merakını gidermiş olursun, olurda begenirsen; ilerde bizimde konser için İzmire gelme gibi bir ihtimalimiz olursa bizi konserde yanlız bırakmassın=)-

Herkese iyi bayramlar...!!
Bayramlık konserimize herkesi bekleriz=)-

venus-in-furs demiş ki:
kacta cikicaksiniz tahminen?
gelmeye calisicam
Abi belirttiğim gibi işte 22*30 olabilir 23*00 olabilir Canın gelmesine bağlı gibi birşey, son grup çıkacaz ama en azından kesinleşen o..
Birde bizden sonra bi bar grubumu çıkcakmış neymiş o konu hakkında pek bi bilgim yok..
Bahsi gecen grubunda bizden önce çıkma ihtimali olabilir eger program erken başlarsa..
Bekliyoruz Mehmet bey=)-
Saygılar..

erinch demiş ki:
venus-in-furs demiş ki:
kacta cikicaksiniz tahminen?
gelmeye calisicam
Abi belirttiğim gibi işte 22*30 olabilir 23*00 olabilir Canın gelmesine bağlı gibi birşey, son grup çıkacaz ama en azından kesinleşen o..
Birde bizden sonra bi bar grubumu çıkcakmış neymiş o konu hakkında pek bi bilgim yok..
Bahsi gecen grubunda bizden önce çıkma ihtimali olabilir eger program erken başlarsa..
Bekliyoruz Mehmet bey=)-
Saygılar..

cooollll 🙂

keyifli bi konserdi, soundunuz cok gusel oturuyor bunda 2. gitarin da katkısı var, kendinise has bir olayınız vardı hep ama artık bu gitgide oturuyor, cok sicak bi grupsunuz ayrıca, baya bir gelecegi hakediyorsunuz umarim hepberaber cok gusel seyler yaparis

tebrik ederim cidden çok ii bir konserdi zaten parçalar çok ii vede çok ii çalıyorsunuz özelliklede kendi besteleriniz gayet ii beni alıp götürdü resmen!!!!!!!!!! artık sabırsızlıkla demonuzu bekliyoruz..evdede dinlemek istiyoruz yeter yaa😛PP

venus-in-furs demiş ki:
keyifli bi konserdi, soundunuz cok gusel oturuyor bunda 2. gitarin da katkısı var, kendinise has bir olayınız vardı hep ama artık bu gitgide oturuyor, cok sicak bi grupsunuz ayrıca, baya bir gelecegi hakediyorsunuz umarim hepberaber cok gusel seyler yaparis
hepinize çok teşekkür ediyoruz mehmet,arda ve neco orda bulunup bizi dinlemeniz ve desteklemeniz çok güzel bişeydi hepinize sevigler.Locus süper olcak sizinle her cumartesi 🙂 iple çekiyoruz doğrusu.mehmet bu arada konuştuğumuz ortak sahne olayı süper bi fikir mutlaka yapalım 😀 görüşmek üzereee..

NightWiSH_ demiş ki:
tebrik ederim cidden çok ii bir konserdi zaten parçalar çok ii vede çok ii çalıyorsunuz özelliklede kendi besteleriniz gayet ii beni alıp götürdü resmen!!!!!!!!!! artık sabırsızlıkla demonuzu bekliyoruz..evdede dinlemek istiyoruz yeter yaa😛PP
gözde seni görmek çok güzeldi konserde saol geldiin için özlemişiz be 🙂 demo işini ne zaman yapıcaz bilmiyoruz ama çıkartıncada cd yi alan ilk kişi sen olcaksın merak etme

öyle olsun..bundan sonra her ne kadar içim kan ağlasa da güzel müziğinizden kendimi mahrum edicem..ee ne de olsa ilk cd gözde'yeymiş:'(.tamam tamam..bu arada ağlamıyorum:'(.sadece gözüme bişey kaçtı..bu arada konserin hakkını yememek lazım..süpperdiniz..sevgiler..saygılar..

Bizi gelip dinleyen destekleyen tüm arkadaslarımıza, kardes gruplarımıza (HünkarBileBegendi&Catwalk) çok tesekkürler..
İlginç bir konserdi=)

sevgiler saygılar....

Gecenin ilerleyen saatleri süperdi, Batur'un evinde çektiğimiz "Karabasan" klibi akıllara zarar 😀

Her kim ki gelmiştir, bizi izlemiştir, yannız bırakmamıştır, kendisine teşekkür ederiz efenim.. Eğlendirebildik mi bilmiyoruz, ama ufak tefek aksaklıklara rağmen biz çok eğlendik grupça. 😆
AMA
sahneden niye erken indiğimizi, neden bi şarkı daha çalmadan apar topar bitirdiğimizi anlamadım, merak içerisindeyim. Nedeni hakkında bi fikrim olmadığından, şimdilik bu kadarını söyliyim, ayrıntılı bilgi edinince daha söylencek çok şey var çünkü... :?
Bizi konserde ve forumda yalnız bırakmayan herkese tekrar teşekkürlerimi sunaraktan, bayramınızı kutlar, esenlikler dilerim =)

fungusamongus demiş ki:
öyle olsun..bundan sonra her ne kadar içim kan ağlasa da güzel müziğinizden kendimi mahrum edicem..ee ne de olsa ilk cd gözde'yeymiş:'(.tamam tamam..bu arada ağlamıyorum:'(.sadece gözüme bişey kaçtı..bu arada konserin hakkını yememek lazım..süpperdiniz..sevgiler..saygılar..
Çıktığında herkese yetecek kadar demomuz olur ilk son ne farkeder ki 😀

İlk demo olayına şöyle bi çözüm getiriyoruz o zaman;
3 tane hazırlıyoruz, İzmir'e Morhatuna bi tane belli bi tarih/saatte teslim edilmek üzere kargoyla gönderiyoruz. Daha sonra, Morhatun'un eline ulaşması planlanan zamanda gözde ve gizemle bir araya geliyoruz, ikisine birden teslim ediyoruz demomuzu. böylece ilk demomuz, 3 kişiye aynı anda ulaşmış oluyo, kavga çıkmıyo.
annaştık mı? 😛
😆

teşekkür ederim can🙂 gelmezmiyim hiç kendimi sizin gibi sewimli arkadaşlardan,kaliteli bir müzikten ve tatlı sohbetinizden mahrum bırakırmıyım!! aslaa!! 12 şubatı iple çekiyorum walla..hatta halatla😛PPP

Ya gençler ben sizi Biziz'de izlemişim ya 😆 Ancak 2 gruptan kimin kim olduğunu tam olarak kestiremediğimden mesaj atmayayım dedim. Neyse, öğrendim ki "yerli Deus" diye adlandırdığım grup sizmişsiniz. Çok farklısınız, sahneyi gayet şık doldurmuşsunuz, akustik back-up da süper yakışmış ( ne demekse artık 😀 ) İnşallah pek yakınlarda güzel bir yerlerde olursunuz. En yakın zamanda daha ciddi dinlemeyi planlıyorum, 12'sinde görüşüyoruz sanırım 🙂 Başarılar ...

entity5 demiş ki:
Ya gençler ben sizi Biziz'de izlemişim ya 😆 Ancak 2 gruptan kimin kim olduğunu tam olarak kestiremediğimden mesaj atmayayım dedim. Neyse, öğrendim ki "yerli Deus" diye adlandırdığım grup sizmişsiniz. Çok farklısınız, sahneyi gayet şık doldurmuşsunuz, akustik back-up da süper yakışmış ( ne demekse artık 😀 ) İnşallah pek yakınlarda güzel bir yerlerde olursunuz. En yakın zamanda daha ciddi dinlemeyi planlıyorum, 12'sinde görüşüyoruz sanırım 🙂 Başarılar ...
Yorumlarin için çok teşekkürler..
Diğer performanslarımıza, en azından daha çok sahnede kaldığımız normal konserlerimize bekleriz..
Saygılar, sevgiler..

Geri