ÞakaGibi

😀
Var;

ŞakaGibi 16Ocak05, Pazar akşamı BiziZ RocK BaR da sahne alacaktır,
Herkesi bekliyoruz..

Sahne alacak diğer gruplar tam kesinleşmedi, bir tanesi Degika olacakmış sanırsam..

16Ocakta herkesleri bekliyoruz...

KIRMIZI demiş ki:
heyooo!!! sonunda aynı sahnede olacağız erinçim!!! hele şükür değil mi? 😀
Heyyyt diyorum başka birşey demiyorum..
Ama siz çalıp giderseniz bizi dinleyemessiniz ki 😢
Valla çok sevindim ya buyuksun be Demiradam...

Mehmet, abi Locus Solus a gidip adam akıllı konustuktan sonra sana haber veririm..Gerci Canla konuşmuşta adam herneyse..
Bir şekilde haberleşiriz zaten.. 🙂

Kılçık'ı da konsere bekleriz=)

:arrow: 16 Ocak akşamı Biziz konserinde kesinleşen Degikanın dısında, kardeşlerimiz; Hünkar Bile Begendi de sahne alacaktır..

:fikrimvar
Ayrıca bu konserde grubumuz'a yeni katılan elektro,solo gitarda Baturuda ilk defa izleme imkanı bulacaksınız.
Bakalım begenecek misiniz=)-
Bunun yanında 2yeni bestemiz; "Karabasan geldi" ve "Adı koyulmayan şarkı" yıda dinleme imkanınız olacak..

Eğlenceli konseri kaçırmayın 😀

neden pazar oldu yaw???cumartesi olsaydı keşke🙁((bu konserinize gelemicem artık erinç bey🙁gelemicem yaww üzüldüm bak cidden offf (gözde)

şakagibi pistols'u hatırlattı bana 🙂
bursaya bekler hatta ankaralarda bu aralar olabilecek konseriniz için gelmeye çalışabilirim..var mı etkinlik?

6nanik9 demiş ki:
şakagibi pistols'u hatırlattı bana 🙂
bursaya bekler hatta ankaralarda bu aralar olabilecek konseriniz için gelmeye çalışabilirim..var mı etkinlik?
Bu pazar yani ayın16sı, Ankara Biziz Rock Bar'da sahne alacaz eğer o sırada buralarda olursan bekleriz..Onun dısında gene aynı mekanda bayramın 1.nci günü çıkma ihtimalimiz var..Onun da dışında eger Şubat ayında buralarda olursan daha tarihi tam kesinleşmedi ama 12Şubat,Cumartesi Locus Solus'ta bir konser ihtimali yuksek..

Bursa olayına gelince; yol masraflari ve kalacak yeri karşılayacak bir organizasyon olursa başka herhangi birşey talep etmeden geliriz, (bir terslik olmaz ise)..

Bu arada Yyae'nin avatar kendisinin fotografı..

Bronx; 16Ocak saat 20*30 ile 21*00 arası sahneye çıkarız muhtemelen..Yaklaşık 1-1*30 saat sahnede kalırız..

Nightwish; Bizim gozde? Sen misin? Bizim güzel arkadaşımız?

Ertugrul Eyvallah abi...Kusura bakma Barfly olayı için biraz ayıp oldu sanırım..

MorHatun; hayırlısı olsun be, bir dahaki konsere inşallah..

KONSER! KONSER! KONSER!

Tarih:
16 Ocak, PZR
Yer:
BiziZ Rock Bar
Kapi Acilis:
18*30
Giris:
5YTL

Gruplar:
Degika
Hünkar Bile Begendi
ŞakaGibi

BiziZ RocK BaR
Tunalı Hilmi caddesi 106/6
(McDonald's ın karşısı)

Herzamanki gibi
"Şiddetle bekliyoruz!"

ewet erinç gözde ben🙂 keşke bu ilanı 2hafta önce falan görebilme şansım olsaydı tamda şehir dışına gitcem pazar günü ama emin olun 12 şubattaki konserinize tam gaz geliyorum🙂))herşey yolundadır umarım..en kısa zamanda görüşmek üzere🙂))

orda olmayı çok isterdim ama erinç biliyor,malum durumlar...bizde o sıralarda barfly semalarında çalıyor olacağız...bir dahaki sefere aynı sahneyi paylaşmak umudu ile başarı dileklerimi iletiyorum...

Herbirinize çok teşekkürler..
Pazar gelemeyenler, gelecek olanlar, başka şehirde yaşayanlar=Pp
Hepinize
"bizi bir şekilde takip ettikleri için teşekkürler.."

Geri