ÞakaGibi

gilberte demiş ki:
süper konserdi bence, performansınız çok iyiydi ayrıca.
iyi ki gelmişiz dedik valla 🙂
ama bir de surfin usa olsa, bir de surfin usa olsa ah ah!!! 😀
teşekkür ederiz hepinize geldiiniz ve bizi desteklediiniz için.çok mutlu olduk ŞakaGibi olaraktan 🙂 bedroomdrunk'ın bütün elemanlarına sevgiler.başka konserlerde görüşmek dileğiyle :elsalla
NOT:İmza gününüzü sabırsızlıkla bekliyorum eheh 😀

Bütün olumlu (olumsuz olsa, ona da teşekkür etçem ama, yok ki canım 😛 ) yorumlarınız için teşekkür ederiz efenim..
Ben, kendi adıma konuşiyim biraz; bi kere Alaska mikroklimasına sahip olan Locus Solus'tan korkup sahneye kazakla çıkmak büyük hataydı, piştim. Isındıkça da su kaynattım, su kaynattıkça çok hata yaptım, farkındayım, özür dilerim 😀
DEGİKAyı ilk defa dinledim, nası denir bilmiyorum da.. Dibim düştü desem yeridir galiba =) valla süperdi. Bi de algıda seçicilik nedeniyle olsa gerek, bateristinize pek dikkat ettim, sonra tam ben camdan atlıycakken arkadaşlar tuttu beni 😛 Hayranıyım kendisinin dünden itibaren 😉 Gönül isterdi ki sonuna kadar dinliyebiliyim, ama maalesef kaçmam gerekti :/
Perşembe günü tekrar Biziz'deyiz. Özellikle dünkü konseri kaçıranları bekleriz, nitekim o konserin tekrar gösterimi olcak biraz 😉
Esenlikler dilerim herkese...

tebrikler beyler.güzel konserdi valla.masallahiniz var yeni gitarda süper monte olmus.yaw son beste adini bilmiyom hit olacak sarkı serefisizim..
kolay gelsin hadi bakalm.

Demircim öpüyorum, sağol güzel yorumlarin için=)-
İpekcim, bi tanesin yorumlarin bizi çok mutlu etti ve desteğinde, herseferinde. kardeşimede selamlarimi iletiver 😀
Gizem; yavaşş daha yolun başındayız 😀 ama umarım o da olur..
Hatta bolca "umarım" 😀
Hünkarımı herzaman begeniyorum 😀 sağol, Arif güzel yorumlarin için..

Gelen herkese çok tesekkürler..
Bayramin 1.nci günü perşembe gecesi gene Biziz'deyiz, herkesi bekleriz..

geliyorummmmmmm🙂))))heheeeeee eminim süper gecicek.. her defasında dahada kalitelii bir şekilde karşımıza çıkıyosunuz...herşeye tam gaz devamm beyler😛PP

yaşasın demekki perşembe günü naapıyorus?tabiiki de büyüklerimizin ellerinden küçüklerimziin gözlerinden öptükten sonra Biziz 'e gidip,şaka gibi dinliyoruz..sevgiler,saygılar..

Oh oh.. Kalabalık olcak yarın akşam sanki... Pek güzel, pek sevindik 😉 Konsere gelenler, bizi bulup adını yazdırsın mutlaka, yoklama alıyoruz bu sefer, yoksa bazıları kaytarıyo 😀
E biz de size layık olmaya çalışçaz elimizden geldiince tabi =)

Şiddetle bekliyoruz efenim!

Esenlikler...

😀
Evettttt;
Bayramın 1nci günü, yani perşembe;
bütün büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpen, harçlıklarını alan ve eglenmek isteyen herkesi
BiziZ RocK BaR'a bekliyoruz..

gruplar:
Pembe Koyun
Endorphine
ŞakaGibi(son olarak biz çıkcaz)

Giriş: 5 YTL
Kapi açiliş: 19*00
Yer: BiziZ RocK BaR(tunalı hilmi caddesi 106/6 mcdonalds'ın karşısı)

Şiddetle bekliyoruz!!!

Geri