ÞakaGibi

:!:
ŞakaGibi Forumunu kullanan ve kullanacak olan sevgili insanlardan küçük bir ricam olacak, lütfen Türkçemizi güzel kullanalım, yoksa başlığımız çöpe gidebilir..

Sesli harfleri kullanalım, sessiz harfleri kullanalım, yabancı alfabelerden otlanmayalım, bari burada Türkçemize sahip çıkalım, umarım beni ciddiye alır ve mutlu edersiniz=)-

:arrow:
Bu küçücük hatırlatma dışında,

junkcan çok tesekkürler, eskilerden bir insan=)-
morhatun;bizi takip etmen süper ve mutluluk verici..Bu forumda "Mor"u seven bi dolu insan var yakışıyorsun forumumuza..
midnight; kurtulamassın ö.cim biramı isterim=)
fungamongus; Kurban&Deja-vu da yaptığın iyilik için çok tesekkürler..

Herkese iyi günler.

Yıl sonu stüdyo olmaz mı Mert bey :twisted:
demek ki acayip gaza gelmişim..
böyle gaz bi basçınız oldugu için mutlu olmalısınız=)-

🙂 ya demek bu sene dinleme şansım olmayacak tüh ya... neyse napalım 2005 te artıkk...cidden ilk bana yolluyorsunuz demo yaparsanız hiç kaçışınız yok çenemden kurtulamazsınız 😀 erinch yorumların beni sevindirdi teşekkürlerr 😉 ... daha ne diyim ki girin şu stüdyoya ya 🙂

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

Sayfanın başında belirtmeme ragmen!..
Lütfen daha dikkatli olalım.
Ayrıca bir küçük istek daha;
Burada geyik muhabbeti çevirmeyelim lütfen, eger haberleşmek ve muhabbet istiyorsanız msn, icq vb.. ha olmadı sitenin bize sunduğu Ö.M. den yararlanın lütfen..

Bu forumun amacı;ŞakaGibi hakkında son gelişmelerden haberdar olmanız ve bizimde sizden müziğimiz hakkında düsüncelerinizi almak, bunları degerlendirmektir..

Bizi takip eden butun arkadaslara tesekkürler..
Umarım bu kücücük isteklerimi beni kırmadan yerine getirirsiniz..
Saygılar...

teşekkür ederiz yyae ve ekulak..
ben her ikinizi de dinlemedim, ama umarım en yakın zamanda bir fırsat bulur, dinlerim. bizim yakında planlanmış konserimiz yok, eğer ki sizin olursa, haberimiz olsun. 😉

ŞakaGibi bütün sevenlerine, bütün sevdiklerine mutlu, barış dolu seneler diler 😉
2005in hem kendimize, hem de bütün fanlerimize (başta fungusamongus ve morhatun olmak üzere tabi =) ) şöyle güzelinden bir demo, ve eğlenceli eğlenceli konserler getirmesi dileğiyle...
Amen
😉

ay tebrik insanı oldum bugün.
eveet kardeş grup şaka gibi'nin yeni yılı kutlu olsun, biz de kıçımızı toplayalım da en kısa zamanda beraber güzelinden bir konser olsun diyorum 🙂

gilberte demiş ki:
ay tebrik insanı oldum bugün.
eveet kardeş grup şaka gibi'nin yeni yılı kutlu olsun, biz de kıçımızı toplayalım da en kısa zamanda beraber güzelinden bir konser olsun diyorum 🙂
OoOo
Sizinde yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun, güzel insanlar..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Kardeş, kardeş konser;
süper olur=)-

Bu arada;
Yyae, Hacettepe konserinde biz çıksaydık dediğin şey gerçekleşmiş olurdu ama neyse canımız sağolsun, birdaha ki konsere inşallah.
İyi çalışmalar Kılçık!!

E-Kulak, yani Ertugrul bey, oğlum sarhoşmusun senlede GSFnin partisinde tanışmıştık yani çarşamba=)-
Tabi beleş Tuborgları götürsen partide sonra böyle karıştırırsın=)-
Bir dahaki Deprem'e yani konserine gelmeye çalışacağım, kendine iyi bak..
güle güle..

:arrow:
Bizim hakkımızda da küçücük bir haber;
Bu hafta değil onümüzdeki hafta konser verme ihtimalimiz var..
Kesinleştiği takdirde online haberiniz olur zaten..
www.geocities.com/saka_gibi_band

Herkese bol müzikli güzel günler..

tesekkürler size de ii çalismalar... bu ay içerisinde bizim de bir konser werme ihtimalimiz var. isterseniz beraber çikabiliriz ben haber veririm size... görüsürüz...

özür dileriz erinç bey ne yapalım unutmuşuz işlte 😀 o kadar olur...maksat gönüller bir olsun...
yakın zamanda şaka gibi'nin bir konser planı var mı acaba?finallerden sonra güzel bir konser versek hep beraber hoş olmaz mı? 😀

Geri