- Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası konser de kimsenin suçu yoktu. eldeki olanaklarla bu kadar yapılabildi.
ulan ne kadar alçak gönüllü dostlarımız varmışta haberimiz yokmuş. allah herkese böyle dotlar nasip eylesin 🙂kreed demiş ki:..iyi bir dawulcu bulana kadar onlarla calmaya dewam edecek..saygilarimla bir dost 😱)
akmar'da zihni müzik ve atlantis'te kesin bulursun ama avrupa yakasındaysan Karga, köstebek ya da kod müziğe bakmanı tavsiye ederim saygılar 🙂umuT777 demiş ki:ben bu adamların bir iki parçasını bi yerlerde dinlemiştim gayet iyilerdi ama albümlerini bulamadım. belli satıldığı falan bi yer var mı ya da herhangi biriniz kopyalayıp yollayabilir mi :?:
:metalhead begenmen ve albümü özümsemen hoş darısı ilk albümün basına taksimde bulamazsan kadıkoyde akmarda kesin vardır haberin olsun. hayırlı günler 🙂umuT777 demiş ki:begendim demistim ama az sölemisim dinledikce güzel geliyo bu adamlar kulaga :!: HELAL OLSUN ne diyim baya asmis bu adamlar. Türkiye'de bunlar altta kalir bi halta yaramaz adamlar satar da satar. :evil: dinledigim en iyi gruplardan biri valla. :taptim