The Climb

En iyi albümleri?

• Principia

Oylar: 0 0.0%

• Toplam oy veren
    827
burak gruptan ayrılmış.
grup cidden Türk gruplarının arasında en iyilerinden biri.yaş sınırsız bir konser verseler İstanbul'da.vokal,gitar,melodiler hepsi birbirine çok uyumlu.
en az Climb kadar sevdiğim bir grup daha vardı Antisilence.onların da Türk oldukları çok şaşırtıcıydı.ama dağıldılar.umarım Climb da dağılmaz :roll:
dinleyici kitlesi az ama sağlam gruplardan bir tanesi.ne diyeyim.

Bence en iyi albümleri 1. albümleri . Ama 2. albümdeki 'empty' beni hep diken diken yapar. Her yolculuğumda yanımda olması gereken ilk şarkı o dur. 3. albümlerini sabırsızlıkla beklemekteyim. Bu sefer kasıp hem cd hem kasedi alacam. Buradan söz veriyorum 🙂 . İlk dinlediğimde bende yabancı mı bunlar diye sormadan edemedim. Hatta efsaneler dönerde solist hep amerikada yaşamış türkçeyi zor konuşuyormuş...🙂 ama asıl alıp götüren vokal iniş çıkışları ve sözler.Bir şarkıda bence en önemli olan şey ruh tur. Bunu alabilirse insanlar ve kendilerinden birşeyler bulurlarsa severler. Climb i, diğerlerinden ayıran en önemli özelliği de budur.

Bu arada konser için talep yaratırız gerekirse ankara dan kalkıp bir otobüs adam doldurup geliriz.

'too fast on the road it's not the right time...'

arkadaşlar konser vs. haberi olursa geciktirmeden yazın ya. mutlaka canlı izlemem gerek adamları. ilk albümlerinden bir iki parça dinlemiştim baya iyilerdi. ikinci albümleri mevcut onuda severek ve beğenerek dinliyorum. KONSER İSTİYORUM :!:

30 haziran carsamba aksami saat 23:00 manhattan barda climb konseri war..yepisyeni sarkilar calincak..viy climb neden yeni sarki yapmiyo..viy yeni sarki isteriz..viy bizzt bizt diyenler bence kacirmasin..giris 12 milyon..grubun arkadaslari icin soyluyorum dawetli listesi dolmustur🙂

empty derim ve susar ağlarım.çok güzel şarkı..ellerinize sağlık.nolur siz bari piyasadan kopmayın yoksa türkiye kaliteli müziği unutacak...
sonsuz sevgiler

zaten ankara manhattan böyle birşey yapsaydı şasardım. Bu ikinci oldu içimde patladı. Odtü ye sınavlar yüzünden gelememiştim ooooffff

istanbul manhattanda konser..23 sifir sifirda baslicak..eger kaan beyin suslenmesi biterse o saate baslar konser..10 kisiyle gelecegini idda eden alp bey..yoklama alicam orda..9 kisi gorim rezil ederim seni butun manhattana 🙂 premature boy kaan eskisehirde yeni bi fabrika kuruyo..yakinda temel atma toreni war.butun grubuda gorebilirsin o torende..merakini giderim dedim..ama fazla merak cok iyi bisi degildir..

Geri