Bronx demiş ki:Arkadaşlar Kadircan Adlı Arkadaşımızı Bas Gitara Aldık.Grubumuza Hayırlı Olsun.Kendisini Tanıyorsunuz Şu Anda da Deep Inside Grubunda Mevcut.
Do Not Resuscitate 😉
alpago demiş ki:Kadircan herşeyden önce çok farklı ve iyi bir insan...bas gitaristliği tartışılmaz zaten...Hayırlı olsun senin için Divy için ve Deep Inside için...İki grup zor olucak ama halledebilicek kapasitedesin.Kolay gele dostum 😛
Divy e de ayrıca başarılar :metalhead
saygılar...
:metalhead heavy metal :metalhead
serkan_syrr demiş ki:sasırdıgımı ıtıraf etmelıyım :!: :!:
FateX demiş ki:Eywallah ... ÇAlışmak lazım çalışmadan olmuyo ..
Bronx demiş ki:FateX demiş ki:Eywallah ... ÇAlışmak lazım çalışmadan olmuyo ..
Besteyi Oturttun mu ? 😆 😆
DeadLead demiş ki:Biraz geç oldu ama, KadirCan hayırlı olsun tepe tepe kullanın 😀. Tabi bizede brakın biraz.. Hepinize basarılar beyler.. Alpayın dedigi gibi umarım hepimiz içinde hayırlı olur..
DeadLead demiş ki:Biraz geç oldu ama, KadirCan hayırlı olsun tepe tepe kullanın 😀. Tabi bizede brakın biraz.. Hepinize basarılar beyler.. Alpayın dedigi gibi umarım hepimiz içinde hayırlı olur..
Bronx demiş ki:Dup dubu dup dırı dırı dup dubu dup dı rı rıııı 🙂
__thediyVwoice__ demiş ki:deep inside grubuna teşekkür ederiz eyvallah beyler zaten bızım fahriyle küçük bi grup arkadaşlıgımız olmustu pek fazla icraat gösterememiştik ama neyse 🙂 size de kolay gelsin...
bunlar kadircan ve mert'e😱raya deilde ara bölümleri kacırmamanızı temenni ediyorum 🙂 dup dup dırı olmuyor bu işler 🙂
__thediyVwoice__ demiş ki:deep inside grubuna teşekkür ederiz eyvallah beyler zaten bızım fahriyle küçük bi grup arkadaşlıgımız olmustu pek fazla icraat gösterememiştik ama neyse 🙂 size de kolay gelsin...
bunlar kadircan ve mert'e😱raya deilde ara bölümleri kacırmamanızı temenni ediyorum 🙂 dup dup dırı olmuyor bu işler 🙂