M
mazeppa
bas gitaristiniz şizofrenin tekidir.ayrıca rock yapmak için seçilecek son gitaristtir.kendisi benimde hocalığımı yapmıştır.amma velakin anlaşabileceğinizi sanmıyorum.başarılar diliyorum
bknz. kuyruk acısı...mazeppa demiş ki:bas gitaristiniz şizofrenin tekidir.ayrıca rock yapmak için seçilecek son gitaristtir.kendisi benimde hocalığımı yapmıştır.amma velakin anlaşabileceğinizi sanmıyorum.başarılar diliyorum
the_fly demiş ki:f__earth demiş ki:bu forumları okurdum ama daha once hıc yazmamıstım sızı ızledıkten sonra fıkrım degıstı cunku degerınız kadar tepkı almadıgınızı dusundum bıan ( belkıde alkoldendır ) 😀 ilk overallda dınleyebılmıstım ama son ıkı parcada gelmısım zaten bıra al aaaaa kım bunlar fln derken bıtırmıstınız neyse 2 hafta once manhattanda dınledım ve gozlerıme ınanamadım o ne enerjı o ne karızma 8O hele solistle gıtarıstın uyumu ve enerjısı sanırım baska bı grupta yok bu tur bı uyum 8) cok super!! son olarak sunuda eklıycem ( tutamıycam kendımı ) ankaranın gorup gorebılecegı en yakısıklı gıtarıst bu grupta umarım solıst kızmaz 😀 😀 carsamba gorusuruz 😉
Bu şimdiye kadar aldığım en iyi tepkilerden biri oldu valla. Bir an için durup bu kimin tanıdığı acaba diye düşünmedim desem yalan olur ama benim tanıdığım değil kesin 😆
Hiç kızmam ben öyle şeylere, kendisinin egosunu istediğiniz kadar tatmin edebilirsiniz 😀 Zaten bütün grup benim bir "bayan vokal" olduğumu mütemadiyen unutuyor. Siz bu gerçeği es geçmediğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 😀
Overall'daki de iyi bir konserdi ama ekipte ufak bir değişiklik oldu o günden bu güne ki Serkan Süer farkını yaşıyoruz. Daha önce dinleyenler farkı farketmiştir heralde(reklam sloganı gibi oldu)Haftaya bekliyoruz efendim.
Saygılar
[email protected]
mazeppa demiş ki:bas gitaristiniz şizofrenin tekidir.ayrıca rock yapmak için seçilecek son gitaristtir.kendisi benimde hocalığımı yapmıştır.amma velakin anlaşabileceğinizi sanmıyorum.başarılar diliyorum
mazeppa demiş ki:opeth opeth diye ağlamayın sonra.neyse ilerde anlarsınız
şizofren mi??? bunu yazan şizofren olmasın???mazeppa demiş ki:bas gitaristiniz şizofrenin tekidir.ayrıca rock yapmak için seçilecek son gitaristtir.kendisi benimde hocalığımı yapmıştır.amma velakin anlaşabileceğinizi sanmıyorum.başarılar diliyorum
f__earth demiş ki:başka yerlerde niye çalmıyosunuz da bize çarşamba çarşamba ajandaya not aldırıyosunuz 😀 pardon ama siz manyakmısınız 😀 😀
burdan herkese seslenmek istiyorum bu grup piyasadaki butun gruplardan daha iyi niyeeee cunku cd den çalıyomuş gibi gelmiyo enerji var bu grupta hele hele solist ve gitarist.... 8) neyseeeeee gelin izleyin kardeşim hatta gelmeyinde bana özel olsunlar rahat rahat izliyim :evil:
the_fly demiş ki:Bir çarşambayı daha geride bıraktık, fotoğrafları galerimizde. Dediğimi yaptım ve gayet Bryan Adams-vari bir biçimde sahneden fotoğraf çektim. Buyrun 😀
Kamer'e ve fotoğraf makinesine teşekkürlerimi bir borç bilirim 😀
Saygılar
[email protected]