The Fly (Kült Rock) Ankara

reverie demiş ki:
bu geceki performansı ne kadar beğendiğimi dumanı hala üzerindeyken söyleyeyim dedim. the fly gerçekten çok iyi bir grup (diyeyim de bana hep wicked game çalsınlar 😛 şaka) ama bu gece onları izlemek (tanrı zıplayan ingilizleri korusun) her zamankinden de keyifliydi.

teşekkürler the fly!

Sen istesen de istemesen de sana Wicked Game çalarız reverie'ciğim. O gece o kalabalıkta sana ihtiyacımız olmadığını sandın ama inan çok farkediyor!

Somethimes you need someone's eyes to look into, in our case it's you 😀 Asıl sana teşekkürler canım kardeşim.

Yarın gece, önceleri hastalanıp vs. gelemeyenleri, maçın ardından -ya sevinçten ya da üzüntüden- içip dağıtmak, EÐLENMEK İSTEYENLERİ BEKLERİZ.

Bugün biri gelip bana "Yarın senin günün, değil mi?" dedi, ben de "EVET!" dedim 😀

Saygılar

[email protected]

Selam arkadaşlar 🙂

Sonunda bu akşam terslik olmazsa bir kez daha gelip sizi izlemek niyetindeyim.

Eminim ki aradan geçen zamanda daha oturmuş, sahneye alışmış bir The Fly izleyeceğiz bu gece.

00:30'da Manhattan'da görüşmek üzere 🙂

Selam

Söz verdiğim gibi geldim, gördüm ve beğendim.

Bence ilk sefere göre çok daha oturmuş bir sound ve kişisel performans vardı sahnede.

Tahmin ettiğim gibi gün geçtikçe gelişiyor "The Fly".
Kutlarım, başarılarınızın devamını dilerim.

Not: Bu yazı mesaj sayımı arttırmıştır, üzgünüm.
Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olur (Anlayana) 😀

Başarılar öncelikle....

bir çok "amatör" grup için en üst mekan olan manhattandan başlamanız bile gelmek için sayılabilecek nedenlerden biri 🙂

bize haber verilmiyo gerçi, verilse gelirdik izlerdik (anlayana... valla senle alakalı diğil Bassun 😉 )

yolunuz açık olsun...

Birey birey gelin lannnnnn 🙂 hepinizi seviyorum canlarım benim kusuruma bakmayın net ortamlarına pek yaklaşamıyorum bu aralar ondan oluyor bu soğukluk limoncuğum excuse me 🙂

LiMoN demiş ki:
bir çok "amatör" grup için en üst mekan olan manhattandan başlamanız bile gelmek için sayılabilecek nedenlerden biri

bize haber verilmiyo gerçi, verilse gelirdik izlerdik

Sağol Limon 🙂 Birbirimizi tanımadan sanırım pek çok kez birlikte Diplomatic Immunity dinlediğimiz yerlerden bu sahneye tırmandık. Daha iyilerine de sizin gibi iyi dinleyicilerle varıcaz inşallah. Valla haber vermemek hangimizin hatası olmuş anlayamadım ama (sensin o dimi İski?) kusurumuza bakmayınız efendim. Bundan sonra bekleriz artık 😀

jokermg demiş ki:
Selam

Söz verdiğim gibi geldim, gördüm ve beğendim.

Bence ilk sefere göre çok daha oturmuş bir sound ve kişisel performans vardı sahnede.

Tahmin ettiğim gibi gün geçtikçe gelişiyor "The Fly".
Kutlarım, başarılarınızın devamını dilerim.

Not: Bu yazı mesaj sayımı arttırmıştır, üzgünüm.
Nazar etmeyin ne olur, çalışın sizin de olur (Anlayana) 😀

Çok sağol Murat'cığım. Sen de iyi ki geldin de sahnemize renk kattın sololarınla 🙂 Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz, nazar değmesin inşallah. Zaten hep aynı şeyi yapmak, yerimizde saymak için bu kadar çalışıyor olamazdık değil mi? (Herkes bi "anlayana" demiş, ben de diyeyim; ANLAYANA! İsteyen buradan üstüne alınabilir. 😆 )

Not: Sanırım halâ çok yorgunum, millet birbirine alttan alttan, üstü kapalı bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama ben anlamıyorum 🙁

the_fly demiş ki:
LiMoN demiş ki:
bir çok "amatör" grup için en üst mekan olan manhattandan başlamanız bile gelmek için sayılabilecek nedenlerden biri

bize haber verilmiyo gerçi, verilse gelirdik izlerdik

Sağol Limon 🙂 Birbirimizi tanımadan sanırım pek çok kez birlikte Diplomatic Immunity dinlediğimiz yerlerden bu sahneye tırmandık. Daha iyilerine de sizin gibi iyi dinleyicilerle varıcaz inşallah. Valla haber vermemek hangimizin hatası olmuş anlayamadım ama (sensin o dimi İski?) kusurumuza bakmayınız efendim. Bundan sonra bekleriz artık 😀

ne demek... ayrıca kesinlikle haklısın, aynı mekanda diplomatiği çok alkışladık..Ayrıca, hissiyat olarak, henüz dinleyemedim ama iyi birşeyler çıkaracağınıza eminim..

Murat (abimiz) beğendikten sonra... 🙂

İskenderim, takılıyorum valla, aşkolsun... zaten koca bir özür borcumda var sana.. tabi kabul edersen...

Sevgilerrrrr 🙂

Arkadaşlara cevap yazdıktan sonra bir de genel değerlendirme yazayım tam olsun!

Dün gece yeniler ve üzerinde biraz daha çalışıp değişiklik yaptığımız parçalar sanırım gerekli etkiyi yarattı ve hakettiği ilgiyi gördü. En azından çevreden duyduklarım böyle bir izlenim yarattı bende. Bir de sahneden görünen seyirci tepkisi tabii.

Yalnız gecenin doruk noktası sanırım polisin Manhattan'ı bastığı andır 😀 Biz tam ara vermeden çalıp programı erken bitirmeye koşullandırmıştık kendimizi ki sahneye doğru parlayan o spot bizi gayet resmi aramıza kavuşturdu. Emniyet Müdürlüğü'ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bu güzel geceyi biraz daha uzun kıldıkları ve bizim de 5 dakika dinlenip gerekli ihtiyaçlarımızı karşılamamıza izin verdiği için.

Tabii bu sırada yanımızdaki memur bey kimliklerden isimleri okurken farkettik ki Penguen dergisinden tanıdığımız Erdil Yaşaroğlu, Ersin Karabulut ve Yiğit Özgür (hastasıyız...hepsinin 🙂 ) de oradaymış. Karikatürist abilerimizi de eğlendirebildiğimizi umuyoruz 😀

Gayet güzel bir geceydi. Hepinize çok teşekkürler. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere.

Saygılar
[email protected]

LiMoN demiş ki:
ne demek... ayrıca kesinlikle haklısın, aynı mekanda diplomatiği çok alkışladık..Ayrıca, hissiyat olarak, henüz dinleyemedim ama iyi birşeyler çıkaracağınıza eminim..

Murat (abimiz) beğendikten sonra... 🙂

Aman herkes onlinemış bugün de. İski'yle de simultane cevap yazdığımıza göre 😀 İyi bir şeyler çıkardığımızı söylüyorlar valla ama ben dinleyicinin yalancısıyım 😉 Mesela Murat 🙂

Önümüzdeki hafta mutlaka bekliyoruz efendim 😀

Hakikaten yahu 🙂

Uygulama geceye renk, hareket ve macera kattı, adrenalin tavan yaptı.
Kendimizi emniyette hissettik, sağolsunlar 😀

Müzik, heyecan, aşk, macera, hepsi bir arada.
The Fly çarşambaları Manhattan'da...

Vaay be, şair miyim neyim 😛 😀 🙂

Sevgiler

LiMoN demiş ki:
Biras repertuardan bahsedermisin ? neler var listenizde..

U2 ağırlıklı bir repertuar denebilir kendileri için zira bu hafta 1 parça daha ekliyoruz U2'dan bir aksilik olmazsa (bu lafı da Murat'tan kaptım galiba, yakına "Hayırlısı diyelim" demeye de başlarım heralde 😀 ) Bunun haricinde The Cure, Depeche Mode, Madonna, The Clash, dün eklenen Blur, Audioslave, Joan Jett & The Blackhearts (sanırım), The Beatles, Janis Joplin, Talking Heads vs vs ilk anda aklıma gelenler. Biz buna kısaca EÐLENCELİ de diyebiliriz.

jokermg demiş ki:
Hakikaten yahu 🙂

Uygulama geceye renk, hareket ve macera kattı, adrenalin tavan yaptı.
Kendimizi emniyette hissettik, sağolsunlar 😀

Müzik, heyecan, aşk, macera, hepsi bir arada.
The Fly çarşambaları Manhattan'da...

Vaay be, şair miyim neyim 😛 😀 🙂

Sevgiler

Allah seni bildiği gibi yapsın benim bohem ruhlu kardeşim. Daha ne diyim ki? Son iki satıra bittim ben. Aslında şair değil reklam metni yazarı da olabilirmişsin 😀 Yalnız "emniyet" derken? Nasıl yani? 🙂

bu forumları okurdum ama daha once hıc yazmamıstım sızı ızledıkten sonra fıkrım degıstı cunku degerınız kadar tepkı almadıgınızı dusundum bıan ( belkıde alkoldendır ) 😀 ilk overallda dınleyebılmıstım ama son ıkı parcada gelmısım zaten bıra al aaaaa kım bunlar fln derken bıtırmıstınız neyse 2 hafta once manhattanda dınledım ve gozlerıme ınanamadım o ne enerjı o ne karızma 8O hele solistle gıtarıstın uyumu ve enerjısı sanırım baska bı grupta yok bu tur bı uyum 8) cok super!! son olarak sunuda eklıycem ( tutamıycam kendımı ) ankaranın gorup gorebılecegı en yakısıklı gıtarıst bu grupta umarım solıst kızmaz 😀 😀 carsamba gorusuruz 😉

f__earth demiş ki:
bu forumları okurdum ama daha once hıc yazmamıstım sızı ızledıkten sonra fıkrım degıstı cunku degerınız kadar tepkı almadıgınızı dusundum bıan ( belkıde alkoldendır ) 😀 ilk overallda dınleyebılmıstım ama son ıkı parcada gelmısım zaten bıra al aaaaa kım bunlar fln derken bıtırmıstınız neyse 2 hafta once manhattanda dınledım ve gozlerıme ınanamadım o ne enerjı o ne karızma 8O hele solistle gıtarıstın uyumu ve enerjısı sanırım baska bı grupta yok bu tur bı uyum 8) cok super!! son olarak sunuda eklıycem ( tutamıycam kendımı ) ankaranın gorup gorebılecegı en yakısıklı gıtarıst bu grupta umarım solıst kızmaz 😀 😀 carsamba gorusuruz 😉

Bu şimdiye kadar aldığım en iyi tepkilerden biri oldu valla. Bir an için durup bu kimin tanıdığı acaba diye düşünmedim desem yalan olur ama benim tanıdığım değil kesin 😆

Hiç kızmam ben öyle şeylere, kendisinin egosunu istediğiniz kadar tatmin edebilirsiniz 😀 Zaten bütün grup benim bir "bayan vokal" olduğumu mütemadiyen unutuyor. Siz bu gerçeği es geçmediğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 😀

Overall'daki de iyi bir konserdi ama ekipte ufak bir değişiklik oldu o günden bu güne ki Serkan Süer farkını yaşıyoruz. Daha önce dinleyenler farkı farketmiştir heralde(reklam sloganı gibi oldu)Haftaya bekliyoruz efendim.

Saygılar
[email protected]

TANSEL Bıraksın bu işleri de Artık ders çalışsın ödev yapsın 🙂

selamlar sevgiler herkese SÜRGÜN adına... Bol şans ve başarılar....

Teşekkürler Caner. Size de başarılar diliyorum ben grup adına. Tansel'le şimdi konuştum, ödevi için araştırma yapıyordu valla. Günahını almayalım 😉
Bekliyoruz çarşamba günü yine. Joker'den de arkadaşlarımız geldi, iade-i ziyarete gittik (yani ben dün temsilen Gölge'deydim 🙂 ). Size de gelicez bi akşam müsaitseniz 🙂

Geri