W wazgaat 15 Ekim 2005 #23 film güzel yapan taraf bence elisha filmde ondan başka güzel bişeye rastlamadım..
AlfaHeliX 15 Ekim 2005 #24 Elisha Cuthbert mukemmel bi hatun abi.. yok bole bisi.. film olarakta iyiydi..
denoktabenokta 11 Ocak 2006 #25 sadece vakit geçirmek için izlenebilecek bir film!büyük bir beklenti içinde izlemeyin!
S Seth_Cohen 27 Mayıs 2006 #29 film'in ismi ilk basta baska yönlere cekiyo insanı ama içerigi cok farklı ve güzel herkese tavsiye ederim
film'in ismi ilk basta baska yönlere cekiyo insanı ama içerigi cok farklı ve güzel herkese tavsiye ederim
SilverBloodomen 8 Haziran 2006 #30 Romantik mi 😀 bence pek romantik değildi. Ama filmdeki " Hey PETERSON! Get ova' here! " lafı beni yarmış kırmış geçirmiştir. Defalarca izlesemde bir çok yerinde ayrı ayrı kırılırım. Hakikaten izlenmesi gereken bir film.
Romantik mi 😀 bence pek romantik değildi. Ama filmdeki " Hey PETERSON! Get ova' here! " lafı beni yarmış kırmış geçirmiştir. Defalarca izlesemde bir çok yerinde ayrı ayrı kırılırım. Hakikaten izlenmesi gereken bir film.