madden_da_third demiş ki:56 kişi vardı...
ezgi saydıktan sonra yanındakine söylerkene duydum... 😀ghost_production demiş ki:madden_da_third demiş ki:56 kişi vardı...
56 rakamını kimden öğrendiğinizi sorabilirmiyim?
oturup tek tek saydınız mı yoksa atıomusunuz.
ordaki tek yetkili insan da kimseye bi rakam vermediğini bana söyledi de
madden_da_third demiş ki:ezgi saydıktan sonra yanındakine söylerkene duydum... 😀ghost_production demiş ki:madden_da_third demiş ki:56 kişi vardı...
evet o zman çok daha güzel olurdu(zaten güzeldi)yine de iyi bi organizasyondughost_production demiş ki:madden_da_third demiş ki:ezgi saydıktan sonra yanındakine söylerkene duydum... 😀ghost_production demiş ki:madden_da_third demiş ki:56 kişi vardı...
demek ezgi yanlış saymış,sayı 80den bir kaç kişi az,burdan belirteyim istedim de başka taraflarda yanlış anlatılmasın.keşke 80yerine 280-380 olsaydı daha da keyifli geçseydi.
biz yine de o gece mükemmel performanslarıyla bizlere katılan arkadaşlara çok teşekkür ederiz..
brief-case demiş ki:ben de açıkçası en aşağı 250 kişi gelir diye düşünmüştüm demekki tanıtımı o kadar iyi yapamamışız veya yer sapa olduğu için böyle oldu ama yine çok eğlendik umarım yakında yine güzel konserlerde görüşürüz..bu arada websitemiz ve demomuz çok yakında geliyo bakalım artık.. 🙂
Reggy demiş ki:brief-case demiş ki:ben de açıkçası en aşağı 250 kişi gelir diye düşünmüştüm demekki tanıtımı o kadar iyi yapamamışız veya yer sapa olduğu için böyle oldu ama yine çok eğlendik umarım yakında yine güzel konserlerde görüşürüz..bu arada websitemiz ve demomuz çok yakında geliyo bakalım artık.. 🙂
ooo bak bak uzun zamandır beklediğimiz an yaklaşıyo desene...a4 gozle bekliyoruz bakalım alicim... :twisted: