Hehe ben hic oturmadim cocuklar merak etmeyin! Bence de aceep iyiydiniz! :alkıs Buraya konserle ilgili bir kac not duseyim de okuyanlar sasırsın! İlk olarak eminim ki konserdeki seyircinin buyuk bir kısmı punk grubu olarak sadece Sex pistols ve offspring biliyodur(ben de bu kitleye giriyo olabilirim..) onun icin belki ayaga kalkmamıslardır.. ve özellikle Sex Pistols'dan dolayı enstruman hakimiyetinin punk gruplarında dusuk oldugunu dusunuyolardır (ben bu gruba da dahil olabilirdim ama galiba değilim... 8) ) Boyle bir sartta 16 yasındaki (umarım dogrudur) The Next Highway elemanlarının gosterdiği performans onları cok sasırtmıstır! Özellikle gitaristiniz ve en cok da davulcunuz ensturmanına aceep hakimdi! Benim icin konserin en iyi yanı ise punk'a uyarlamnıs Painkiller-Breaking the Law ve Holywars girisi idi! icinizde metal ruhu olduğunu gormek cok sevindirdi! Son olarak konser sonrası insanların yorumlarından bahsedeyim; herkes muhtesem oldugunuzu ileride cok basarılı olacagınızı dusunuyo ve herkes sizi dinlemekten cok mutlu! Ayrıca ROCL;K SENLİÐİ amatör gruplara destek olmak konusunda izlediği yolda sizle birlikte cok basarılı bir adım atmıs da oldu... Umarım ileride headliner olarak goruruz sizi! İCİNİZDEKİ METAL RUHUNU KAYBETMEYİN! :metalhead :metalhead