G
gullsonroof
abi düello yapalım ozaman varmısın summer için ölmee 😀 benim tüm zamanların ötesinde bir silahım var biyolojik olaraka parçalar seni :twisted: 😆
Bestial demiş ki:Summer bence halen daha çekici. Teyzesi gelsin ne olacak ki 🙂 Benim dizide en nefret ettiğim kişi Marissa.
MoNsTeR_83 demiş ki:dizi bitmedi bildiğim kadarıyla, hatta josh schwartz öyküyü tekrar yazacakmış.. ama farklı konu ve karakterler olcak sanırsam, yani farklı bişi olcak aslında ama adı The O.C. kalcak..
gerçi summer olmazsa benim için bitmiştir oc 🙂
Fondip demiş ki:ya bi drama dizisinin gereğinden fazla uzatmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..hani ben de o.c.'yi seviyorum ama son zamanlarda pembe diziye sardırmıştı biraz..sit-com'lar daha uzun sürebilir mesela ama drama dizileri için 2-3 sezondan fazlası yanlış bence..
nirvana4ever demiş ki:Bestial demiş ki:Summer bence halen daha çekici. Teyzesi gelsin ne olacak ki 🙂 Benim dizide en nefret ettiğim kişi Marissa.
Aynen Marrisa'dan nefretttttttttt ediyorum.Ama kurtulduk .4 sezonda yok marrisa 😛
şimdi anladım sen OCyi izlemekten çıkmıyorsun hiç telefonlara 😀yuh demiş ki:Seth: güven bana adamım hiçbirkız sevgililer gününü yalnız geçirmek istemez
Ryan:sen bunu biliyorsun?...çünkü...
Seth:çünkü...dışımdaki erkeksiliğin içinde ondört yaşında bir kızın kalbi var... 🙂 OC'de Seth başta olmak üzere bütün karekterleri seviyorum..
Fondip demiş ki:MoNsTeR_83 demiş ki:dizi bitmedi bildiğim kadarıyla, hatta josh schwartz öyküyü tekrar yazacakmış.. ama farklı konu ve karakterler olcak sanırsam, yani farklı bişi olcak aslında ama adı The O.C. kalcak..
gerçi summer olmazsa benim için bitmiştir oc 🙂
ya bi drama dizisinin gereğinden fazla uzatmanın yanlış olduğunu düşünüyorum..hani ben de o.c.'yi seviyorum ama son zamanlarda pembe diziye sardırmıştı biraz..sit-com'lar daha uzun sürebilir mesela ama drama dizileri için 2-3 sezondan fazlası yanlış bence..