A
ashleesimpson
süper bi dizi yaa izlemiosanız yazık ediosunuz tekrarları werilio arkdşlar perşmbe akşamları mutlaka izleyiinnn sorada yeni sezonu kaçırmayın derimm 😀
gilmore girls'te cekik gozlu hatuna yazıyordu seth ama cekik gozlunun anası izdirap oluyordu ikisine...bi grubun gitaristi ustlik ibanezi vardi turuncu o kadar dikkat ederim ben 😀 daha sonra seth kardesimiz bi baska kanımca hos dizi smallville'de cikti karsimiza...dokundugnu kum ediyordu bildigim kadarıyla....The O.C guzeldir ama alex gidince içim kan agladi...dizideki bayan karakterlerin hepsine birden 5 basacak kadar hos bi hatundur! cnbc-e'nin dizileri hep guzel oluyor zaten...scrubs, oc, gilmore girls, nip/tuck, smallville, stacked, Desperate houseviwes diye uzar favorilerim..Tuba_Elif demiş ki:Bizde O.C California bitti yani yeni Bölümler kis dan sonra cok üzüldümmmm yahu, bide adam brody "Gilmore Girls" de oynamio ki! The O.C. süper ya
omeraktash demiş ki:daha sonra seth kardesimiz bi baska kanımca hos dizi smallville'de cikti karsimiza...dokundugnu kum ediyordu bildigim kadarıyla....
MoNsTeR_83 demiş ki:Olsun walla Summer var, o yeter bana :twisted:
jojo_ba demiş ki:MoNsTeR_83 demiş ki:Olsun walla Summer var, o yeter bana :twisted:
ustam sen üzülme ben 4. bölümde bizzat el aticam bu konuya..zira yönetmen beni az önce arayip marisanin yerine seni düsünüyrum dedi. kara kedi olucam sethi sevdigimi anlayip o sari kafayi boynuzlamami istiyorlar :twisted: cekip cikaricam samirini 😛 o hayattan getiricem evinin kadini olsun aksamlari ayaklarini yikasin 8O .. az daha dayan ustam, güzel günler sizi bekliyor 😉
jojo_ba demiş ki:MoNsTeR_83 demiş ki:Olsun walla Summer var, o yeter bana :twisted:
ustam sen üzülme ben 4. bölümde bizzat el aticam bu konuya..zira yönetmen beni az önce arayip marisanin yerine seni düsünüyrum dedi. kara kedi olucam sethi sevdigimi anlayip o sari kafayi boynuzlamami istiyorlar :twisted: cekip cikaricam samirini 😛 o hayattan getiricem evinin kadini olsun aksamlari ayaklarini yikasin 8O .. az daha dayan ustam, güzel günler sizi bekliyor 😉
F0r90tteN demiş ki:jojo_ba demiş ki:MoNsTeR_83 demiş ki:Olsun walla Summer var, o yeter bana :twisted:
bitane gönderir miim seni seth'in yanına.. yok yok... ben gider döver sethi alır samırı gelirim serkan için, sen karışma... o diil de alex'i kime yamicaz? :twisted:
jojo_ba demiş ki:sen elini kana bulama bitane...ben hallederim bu sethle benim aramda 😳 yani ustamla dicektimm 😉
olmasa kim izler ki? ben ne yapayım seth'i sandy'i falan 🙂forsytia demiş ki:kızlar neden okadar taş gibi ya odizide..
F0r90tteN demiş ki:aha serkan rakip çıktı... saldır... :twisted: