Dostların da en kıdemlisisin sen Can. Yazdığın şiir epeydir düşündüğüm şeyleri, sence, öyle güzel anlatıyor ki...
"Şeker Güftar ne demek?" diye sormuştuk hep bir ağızdan, hatırlar mısın o geceyi?... Tok sesinle "Tatlı Dilli demek" dediğini anımsıyorum. "Şair olmak bu olsa gerek" dedim her zaman içimden, şimdi ise dışımdan, yazdığın şu 7 kelimeyi arka arkaya koyduğumda :
Gustav Şeker Güftar
Bir pantolon
Bir hırka
Gerisi zaten bizim hikayemiz, geçmişimiz, yaşanmışlıklar. İşte Yanıldık ve Ah Hayat dedik. Hayat yarın hangi error' ı verecek kestirmek güç. Mavi ekranı bekler dururuz, alışkanlık de, bağımlılık de, sevgi de, ne dersen de. Biz akıyoruz Can, duramadık akıntıya karşı...
İşte İnanmıyorum Savaş Sana diyen Hakan şimdi asker, onbaşı yapmışlar onu. Ben de çavuş olmuştum bir zamanlar, omuzumdaki kazıklara bakınca bunların hayattan yediğim kazıkların ne ilki ne de sonuncusu olacağını biliyordum. Şimdilerde... omuzlarıma bakmaya korkuyorum... ağırlığını hissetmek bile yetiyor zamanın ve getirdiklerinin...
Herşey için tekrar teşekkürler dostum, paylaşmaya devam, biz hala o parktayız...