Bu sabah Euro'nun bir miktar düşmesi ile gaza gelip Captor X (ve birkaç takım tel) aldım. Uzun süredir aklımdaydı, bastım gitti. Ne olup bitti buraya yazarım.
Capto alsaydım istediğim şekilde kullanmak için üstüne bir de C.A.B. M almam gerekecekti. Bu daha kolayıma geldi. What are the differences between Torpedo Captor X and Torpedo Captor + Torpedo C.A.B. M.Iyi yapmışsınız valla, ben de girecem bu işe de madem 30€ kargo veriorm başka ne alsam modundayım. Eski modelleri captor incelediğim kadarı ile yeterli geliyor bana da, siz yaptınız mı araştırma, X i tercih etmede özel bir sebep var mı?
Bende de aynısı oldu, 120 Euro'luk manyetik sipariş edeyim dedim, 30 Euro kargonun altı dolsun diye bir şeyler eklemek lazım herhalde dedim. Sonra bir baktım 450 Euro olmuş sepet, şimdi kara kara düşünüyorum 🙂Iyi yapmışsınız valla, ben de girecem bu işe de madem 30€ kargo veriorm başka ne alsam modundayım. Eski modelleri captor incelediğim kadarı ile yeterli geliyor bana da, siz yaptınız mı araştırma, X i tercih etmede özel bir sebep var mı?
Capto alsaydım istediğim şekilde kullanmak için üstüne bir de C.A.B. M almam gerekecekti. Bu daha kolayıma geldi. What are the differences between Torpedo Captor X and Torpedo Captor + Torpedo C.A.B. M.
Daha fena, direk kulaklık takacağım.Bilg ses kartı vs kullanmadan aktif bir monitore falan mi atmak kafanizdaki senaryo ?
Gümrükten çıkmış, haftaya elimde olur tahminim. Bakalım ödeme ne çıkacak, heyecanlı bekleyiş sürüyor.Bu sabah Euro'nun bir miktar düşmesi ile gaza gelip Captor X (ve birkaç takım tel) aldım. Uzun süredir aklımdaydı, bastım gitti. Ne olup bitti buraya yazarım.
Gümrükten çıktıysa PTT sitesinde kesilen verginin gözükmesi lazım, oradan baktınız mı?Gümrükten çıkmış, haftaya elimde olur tahminim. Bakalım ödeme ne çıkacak, heyecanlı bekleyiş sürüyor.
Oradan baktım zaten ama orada '0' gözüküyor. Eminim öyle olmadığına. Sürprizi bekliyorum 🙂Gümrükten çıktıysa PTT sitesinde kesilen verginin gözükmesi lazım, oradan baktınız mı?
Ben de 20% + 20% diye düzenlendiğini duymuştum ama doğruluğundan emin olamadım. +1'liyorum, net bilgisi olan biri varsa çok iyi olur.Arkadaşlar bugün Zuhal müziğe tel almaya gittiğimde laf lafı açtı oradaki ilgili kişiyle. Thomanndan yakın zamanda Türkiye'de olmayan bir gitar almak istediğimi soyledim ama o %20 olan verginin şuan da %40 olduğundan bahsetti süresinin uzatıldığından falan. Eve geldiğimde biraz baktım fakat bulamadım bununla ilgili net birşey?
Eskiden bu muhabbetler pek yapılmadığından thomann'dan veya diğer firmalardan Fender siparişi verilebiliyordu. Şimdi distribütörler, bu konuşmaları veri alarak ülkeye getirilecek aletler için çok daha fazla fiyat alıyor ve diğer ülkelerden girişleri engellemiş bulunmakta.Arkadaşlar bugün Zuhal müziğe tel almaya gittiğimde laf lafı açtı oradaki ilgili kişiyle. Thomanndan yakın zamanda Türkiye'de olmayan bir gitar almak istediğimi soyledim ama o %20 olan verginin şuan da %40 olduğundan bahsetti süresinin uzatıldığından falan. Eve geldiğimde biraz baktım fakat bulamadım bununla ilgili net birşey?
Reverb'te Amerika'daki mağazaların da ilanları var. Kendi online sitesinden de satıyor, Reverb'ten de. Reverb esasen bi alış veriş platformu. Ebay'den farkı, müzik aletleri üzerine daha detaylı sınıflandırma ve buna yönelik pazarlama stratejileri ve algoritması mevcut.Reverbten mi? Reverb ikinci el sitesi değil mi ben mi yanlış biliyorum?