Sordugum soru mantıgını zorlamış belli ki neyse bu kadar laubali olmaya lüzum yok. Yardımcı olamadığın her şeye atlamaya gerek yok.Sordugun soru cok mantikli oldugu icin boyle cevap verdigim icin ozur dilerim. Bir de liste bekleseydin pasam.
Sordugum soru mantıgını zorlamış belli ki neyse bu kadar laubali olmaya lüzum yok. Yardımcı olamadığın her şeye atlamaya gerek yok.Sordugun soru cok mantikli oldugu icin boyle cevap verdigim icin ozur dilerim. Bir de liste bekleseydin pasam.
Bu kodu DHL - Paket | Express | Logistik sitesinde arama kısmına yazıyorsunuz ve size yeni bir barkod numarası veriyor.. Bu kod ile pttden arama yapabilirsiniz..Takip numarasında sıkıntı var galiba. Verdikleri takip numarası: 166601890000 PTT gönderi takibi kısmına yazıyorum yanlış diyor. Başına veya sonuna bir şey mi eklemem lazım?
Siparişi yeni vermişsiniz. Kodu henüz oluşturmamışlar. Thomann kodunun hemen altında yazacak yeni uluslararası barkod..
Muhtemelen ticari alım şüphesine takıldınız, bir tür üründen ikiden fazla alım yapılmaması tavsiye ediliyor, ptt'nin de ne yaptığı belli değil, kafalarına göre memurun o anki ruh haline göre işler değişiyor, ben de 4 adet 12ax7 lamba almıştım tık diye geldi, başka bir arkadaşımınki takıldı gümrüğe çağırdılar, riskleri iyi değerlendirmek ve yorumlara kulak vermek gerekiyor.10 paket, gümrük filan girmedi. Ptt sayfasında gördüm, onda bir sorun yok.