Kapınıza gelir, hesaplanan tutarı hazırda tutup heyecanla bekleyebilirsiniz. Güle güle kullanın.
18% zaten ama bende de küsurat tam denk gelmemişti... neyse yazanı istiyorlar... PTT'ci arkadaş al parayı ver makbuzu model, tam parayı bozuk bulundurmakta fayda var... bir de paket büyük ve ağırsa ben biraz bahşişi de uygun görürüm şahsi düşüncem ve uygulamam....6 Nisan'da DHL'in yüklediği siparişim için Gümrük bedeli vs gözükmüş an itibarı ile. Kapıma gelecektir bu durumda, beyan vs olmayacak diye anlıyorum.
Not: %18 civarı bir şey alınmış hesabıma göre.
Hocam sizin adınıza çok sevindim, benim 4 Nisan'da DHL tarafından alınan kargom olduğu yerde sayıyor ve hala ses yok.6 Nisan Feutch olarak duruyor.6 Nisan'da DHL'in yüklediği siparişim için Gümrük bedeli vs gözükmüş an itibarı ile. Kapıma gelecektir bu durumda, beyan vs olmayacak diye anlıyorum.
Not: %18 civarı bir şey alınmış hesabıma göre.
Pedal formatındaki amfi hangi model?539 Euro olan siparişimi 1583 tl vergimi ödeyerek kapıda teslim aldım. Siparişte pedal formatında amfi, adaptör, loadbox vardı.
stompmanPedal formatındaki amfi hangi model?
Yurtdışından almakla iyi yapmışsın, hayırlı olsun. Türkiye’de çeşit bile kalmadı. Orta seviye gitar bakayım dedim geçen gün ancak indirimle yurt dışı fiyatlarına yaklaşıyor. Artık Türkiye’den bir şey alınmaz. Adamlar bindiriyor her üründe resmen. 3 kuruşluk şeye 5-7 kuruş vermekten bıktırdılar artık.stompman
Hayırlı olsun. Neden Türkiye'den orta kalitede süperstrat almanın basbayağı söğüşlenmek anlamına geldiğini çok iyi anlatıyor bu gitarlar bence. O paraya Türkiye'den 2-3 tane hardcase alınır anca 🤣Evet arkadaş bir kaç gündür kafanızı ütüleme sebebim olan gitar bugün geldi.1-2 saattir elimden düşürmüyorum ve fiyatını düşündükçe çok iyi bir alışveriş olduğunu kanısına vardım.
Rengi filan çok güzel çok canlı olmuş. Bu renk modellerin bazılarında böyle canlı güzel çıkmayabiliyor, Flame maple'ı da çok güzel gözüküyor. Güle güle kullanın.Evet arkadaş bir kaç gündür kafanızı ütüleme sebebim olan gitar bugün geldi.1-2 saattir elimden düşürmüyorum ve fiyatını düşündükçe çok iyi bir alışveriş olduğunu kanısına vardım.
Çok teşekkür ederim hocam' ayrıca o kadar haklısınız ki.Superstrat sevdamı nispeten bu cihaz ile bastiracagimi düşünüyorum.Hayırlı olsun. Neden Türkiye'den orta kalitede süperstrat almanın basbayağı söğüşlenmek anlamına geldiğini çok iyi anlatıyor bu gitarlar bence. O paraya Türkiye'den 2-3 tane hardcase alınır anca 🤣
Evet hocam hepsi birbirini tutmuyor ama ben sanırım bu konuda biraz şanslıyım.Cok teşekkür ederim.Rengi filan çok güzel çok canlı olmuş. Bu renk modellerin bazılarında böyle canlı güzel çıkmayabiliyor, Flame maple'ı da çok güzel gözüküyor. Güle güle kullanın.