Selam arkadaşlar,
Yakın zamanda Almanya'ya gideceğim. Hali hazırda forumdan bir arkadaşımız, sağ olsun kırmadı, fikirlerini paylaştı ancak aldığım cevaplar karşısında bir cahillik yapıyor olabileceğimi fark ettim. Dolayısıyla sizlere de danışmak istedim.
Epiphone Les Paul Standard Pro gitarımı ve Micro Cube amfimi yeni sattım.
Metalden ziyade, blues ve ve soft rock türlerini benimsemiş durumdayım.
Gitarımı evde çalıyorum, öğreniyorum, sahne almak gibi bir niyetim yok.
Pedal konusunda dijital çözümleri seviyorum.
- 1000€ dolaylarında bütçem var.
- Gitarım olsun istiyorum.
- Amfim olsun istiyorum (monitöre sıcak bakmıyorum).
- Pedalım (basmalı bir şeyler 🙂) olsun istiyorum.
Normalde almayı düşündüğüm ekipmanlar (Thomann linkleri isimlere gömülü, tıklayıp ürüne ulaşabilirsiniz):
Yamaha Pacifica 112V (
Squier CV 60s Strat stokta olmadığı için)
Boss Katana 100 MKII Bundle (Footswitch var ve MG-30'da olduğu gibi masaüstü uygulaması var)
Cordial CTI 3
Birçok seçenek olduğu, oraya gitmişken daha mantıklı seçeneklere yönelebileceğim söylendiği için sizleri rahatsız ediyorum. Bütçem ve durumum ortada, yapacağınız tüm önerilere FAZLASIYLA açığım.
Kafa karışıklığının vermiş olduğu yetkiye dayanarak, hoşuma giden ürünleri (YouTube videolarını da izledikten sonra) ekleyerek oluşturduğum istek listesini de sizinle paylaşmaktan onur duyarım:
Browse Yamaha Pacifica 112V UBL RL, ESP LTD EC-256 Black Satin, Boss GA-FC, Boss Katana 100 MKII Bundle, Nux MG-30, Cordial CTI 3 PR-BK
www.thomann.de
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim, lütfen görmezden gelin.
Katkı sağlayanlara şimdiden teşekkür ederim.
Dipnot: Nux MG-30 ikinci el alabilirim, buldum (250€). Diğer ekipmanlar için, ŞAHISTAN, ikinci el almayı düşünmüyorum.