Herkese selamlar forum ailesi. Malumunuz üzeri bu başlık altında kırk üç gündür gelmesini beklediğim gitarımın nihayet iptaline karar verdim. Sebebi de thomannın 2017'de yürülüğe giren bir yasa gereği sertifika almayı beklemesi oldu. Bu süre üç haftayı bulabilir dediler. Zaten kırk üç gündür bekliyorum üç hafta sertifika alsalar en iyi ihtimalle üç haftada gitarım elime ulaşsa sanırım ben o zamana kadar gitar çalmayı çoktan unutmuş olurum. Yalnız şöyle bir durum var. Para iadesi istedim. Farklı bir hesaba yatırmalarını rica ettim. Güvenlik sebebiyle sadece ödeme yaptığım karta iade edebileceklerini söylediler ki bu gayet iyi bir şey aslında. Fakat iki hafta önce başıma gelen steam dolandırıcılığı sebebiyle ödeme yaptığım kredi kartımı iptal ettirdim. Şimdi thomann eski kart bilgilerime iade yapsa ben bu parayı yeni kartımla çekebilir miyim , çekemezsem ne yapabilirim ? Zaten yavaş işleyen bir müşteri hizmetleri varken onlardan bir cevap almayı ummuyorum inşallah buradan bir çözüm bulabilirim. Bu arada kargosu gelen herkese güle güle kullanmak nasip olsun, bana kısmet değilmiş 🙂