Selamlar,Merakla bekliyoruz ozgur. 🙂 Sagsalim gelsinde gerisi kolay.
Siparişler sağ sağlim geldi. İlk izlenimlerim mükemmel. Cidden bayıldım.
1200€'ya kadar olan amplileri bir hafta boyunca denedikten sonra ben de bu aleti alip ciktim, Celestion V30'lu bir kabin ile beraber.
Victory'ler, ENGL'ler, EVH'ler havada ucustu. Yaklasik 25 tane ampliyi karsilastirmali denedim Musicstore Köln magazasi ve Just Music Dortmund magazalarinda. Bu haftasonu EVH 5150 666€'ya düsmüstü, aklimdaydi ama yine sevemedim, cok cirtlak ve muddy. Victory'ler cok vintage geldi. Cok daha fazla bir bütce ayirmama ragmen beni cok etkiledi bu IRT.
Cok cok güzel bir ampli, ben de daha kurcaliyorum. Iki günde kesfettigim bazi noktalar:
1) 0.1W girisini kullanmak yerine sizin yaptiginiz gibi 15W girisini kullanmak, düsük volume'de ayarlamak. 0.1W modunda yüksek drive'da bir miktar "hiss" ekliyor.
2) Drive kanallari, booster pedallari ile anlasamiyor. Zaten gerek de yok. Kendi booster'i OD808 tadinda calisiyor, tonu hem zenginlestiriyor, hem de 0D808 gibi topluyor.
3) EQ katindaki Pull switch'lerin etkisi az gibi duyulsa da aslinda dramatik degisiklikler yapiyor.
4) British'den California'ya kadar ayarlanabiliyor alet, cok flexible gercekten.
Ama tabi daha cok kurcalamam lazim, henüz herseyi sindiremedim.
Güle güle kullanin!
Edit: Ben bu alete bir baslik acayim bari... Ayarlari falan konusuruz.
Öncelikle hayırlı olsun vede ellerinize sağlık🙂 Laney amplilerde en çok söylenen ve benimde merak ettiğim konu sesi açılınca çamurlaşma hikayesi. Yakın zamanda kabin alacağım.Engl mesa kabinler 2000 den aşağı pek yok. Hep aklımda laney kabinler vardı. Sizden gelen iyi yorumlarla daha bir alasım oldu. Hayırlı olsun tekrardan arkadaşlar.
Öncelikle hayırlı olsun vede ellerinize sağlık🙂 Laney amplilerde en çok söylenen ve benimde merak ettiğim konu sesi açılınca çamurlaşma hikayesi. Yakın zamanda kabin alacağım.Engl mesa kabinler 2000 den aşağı pek yok. Hep aklımda laney kabinler vardı. Sizden gelen iyi yorumlarla daha bir alasım oldu. Hayırlı olsun tekrardan arkadaşlar.
Fender, Yamaha vs gibi belli bazı markaların Türkiye'ye satışı mevcut distribütörlerin firmalarla yaptığı anlaşmalar nedeniyle mümkün değil.thomann dan fender squier gitar almaya çalışıyorum ama yollayamıyorlar ben mi beceremiyorum yoksa gerçekten böyle bir durum mu var ?
Fender, Yamaha vs gibi belli bazı markaların Türkiye'ye satışı mevcut distribütörlerin firmalarla yaptığı anlaşmalar nedeniyle mümkün değil.
Fender için kesin olarak bu durum mevcut, nasıl derler ''kesin bilgi'', öyle olmasa standart amerikan pro bir fender'e 3-4000 tl arası bir fiyatı ek olarak kolay kolay isteyemezlerdi yerli mağazalarımız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız netleşebilir konu.sanırım onunla ilgili değil onların eyalet yasası ile ilgili bir durum var gibi ingilizcem yetersiz olduğundan anlayamıyorum
Resimler amfiden güzel 🙂 güle güle kullanın..Siparişler sağ sağlim geldi. İlk izlenimlerim mükemmel. Cidden bayıldım.
Çok teşekkürler. 🙂Resimler amfiden güzel 🙂 güle güle kullanın..
Özgürüm güzel günlerde kullan 🙂Çok teşekkürler. 🙂
Abi çok teşekkürler. Çok uzun süre Fender / Blues Junior ile vakit geçirmekten heralde, şimdi Gibson SG ve Laney kombosu çok farklı geldi. Her şeye baştan başlamış gibiyim 🙂 Tarz uzun süredir gittikçe sertleşiyor 🙂Özgürüm güzel günlerde kullan 🙂
Fender için kesin olarak bu durum mevcut, nasıl derler ''kesin bilgi'', öyle olmasa standart amerikan pro bir fender'e 3-4000 tl arası bir fiyatı ek olarak kolay kolay isteyemezlerdi yerli mağazalarımız. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız netleşebilir konu.