Opus da biraz işler zorlu gidice gibi ama hadi neyse bakalım...
ben yoktum ondan eğlenememişsinizdir 😀_mechanix_ demiş ki:gercekten İzmir konseri mükemmeldi ama yolcu konseri bekledigim ölcüde diildi gerek sahnede calısımız gerek seyirci destegi alıstıgım Thrashfire konserleri gibi diildi ama olsun yine de eglendik gelen herkese tesekkürler
Scott_Columbus demiş ki:ben yoktum ondan eğlenememişsinizdir 😀_mechanix_ demiş ki:gercekten İzmir konseri mükemmeldi ama yolcu konseri bekledigim ölcüde diildi gerek sahnede calısımız gerek seyirci destegi alıstıgım Thrashfire konserleri gibi diildi ama olsun yine de eglendik gelen herkese tesekkürler
işim olmasaydı zaten ben sizinle İzmire de gelecektim 😀_mechanix_ demiş ki:Scott_Columbus demiş ki:ben yoktum ondan eğlenememişsinizdir 😀_mechanix_ demiş ki:gercekten İzmir konseri mükemmeldi ama yolcu konseri bekledigim ölcüde diildi gerek sahnede calısımız gerek seyirci destegi alıstıgım Thrashfire konserleri gibi diildi ama olsun yine de eglendik gelen herkese tesekkürler
Dogru diyosun aslında gözüm sürekli seni aradı yalan degil valla orda olsan iyi olurdu bizede moral olurdu o izmir yorgunlugunun üstüne
DoomHammer demiş ki:evet afişi çok beğendim... Ülkücü gençlikten Horned Hand denemeleri gibi olmuş zuhauahua XD
Tam komedi 😀