Thrashfire(old school thrash)-ankara

Ben saykonun nasıl bi Yıkım yapacağını merak ediyorum bukadar sinirle hadi kolay gele!

Chainlighting ler çıkar işallah!

World of Power lar patlar sağda solda!

Fist OF GOD' ile o sahneyi Dağıtırız!

Tabi şimdi bu message dan herkez bizim PowerMetal grubu olduğumuzu sanıcak ama alayına "PARALİZE" hatta "Stun!"

DoomHammer demiş ki:
Ben saykonun nasıl bi Yıkım yapacağını merak ediyorum bukadar sinirle hadi kolay gele!

Tabi şimdi bu message dan herkez bizim PowerMetal grubu olduğumuzu sanıcak ama alayına "PARALİZE" hatta "Stun!"

ben charge layıp battle shoutumla 5.9k crit lemeyi düsünüyorum seref Mortal Strike la isi bitiricem sonra 🙂

visual_silencer demiş ki:
DoomHammer demiş ki:

ben charge layıp battle shoutumla 5.9k crit lemeyi düsünüyorum seref Mortal Strike la isi bitiricem sonra 🙂

Azeroth da görüşürüz adamım :twisted:

tamam kirletmiyoruz FRP den anlamayanlar anlamaz bu yazdıklarımızı :twisted: :twisted: :twisted:

İki geyiktende bişicik olmaz... 8)

Hadi görüşürüz garage de ne desem kızıyosunuz sizde 😢

(bak rp yaptım bak 😀)

Neyse herkesi garage 'a beliyoruzz!!!

Hadi konsere az kaldı...Diş tellerimin çıkması gibi bi olasılık var Cumartesi günü...Eyer çıkarsa diş etlerim biraz kanıyacak :twisted:

Biraz kanlı "GORE" bi görüntü olucak 8)

Neyse hadi konsere!

DoomHammer demiş ki:
Hadi konsere az kaldı...Diş tellerimin çıkması gibi bi olasılık var Cumartesi günü...Eyer çıkarsa diş etlerim biraz kanıyacak :twisted:

Biraz kanlı "GORE" bi görüntü olucak 8)

Neyse hadi konsere!

kanlı kanlı güzel olur be yapabiliyorsan başlarsın şarkıları scream söylemeye sonra ne olur black-thrash olur ama konser sonrasi neler olur işte onu hiç bilmiyorum 😀😀😀😀

Geri