- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 şarkılık promo kaydımızı www.myspace.com/thrashfire adresinden dinleyebilirsiniz!!
asalsayi demiş ki:Demo çok sağlam valla . bana göre tam anlamıyla old school 😀 Başarılar yolunuz açık olur inş. THRASH TILL DEATH ! ! !
Silent Torture:Görece biraz daha geride kalmış gibi geldi şarkı.Özellikle gitar riffleri çok sade geldi.Solo da ise detone gelen bir kaç yer var.Onun dışında gayet iyi bir parça.
Silent Torture:Görece biraz daha geride kalmış gibi geldi şarkı.Özellikle gitar riffleri çok sade geldi.Solo da ise detone gelen bir kaç yer var.Onun dışında gayet iyi bir parça.
visual_silencer demiş ki:asalsayi demiş ki:Demo çok sağlam valla . bana göre tam anlamıyla old school 😀 Başarılar yolunuz açık olur inş. THRASH TILL DEATH ! ! !
eski deathciler simdi thrashci olmus old school falan diolar cok iyi anlıolar old school dan 🙂 sözlüklerindeki tek slogan Thrash Till Death!!! 🙂🙂
adamlar old school dio muzik turlerine bilmem dikkat ettinmi....old school thrash metal de sadelik dışı riff nasıl oluyo ben anlayamadım 3riff vardır doner durur hatta 3bile fazla solo olayına gelincede teknik solo icin kibar muzik lazım Thrash icin ise BODOS DETONE PiSLİK SOLO lazım o yuzden bence gayet guzel olmus ha bu lafları simdi sizi uyuz etmek icin muzikten cok anladıgımı iddia ettigim ama bi b.k bilmedigim icin falan soyledigimi dusuneceksiniz evet oyle dusunuyosanız oyleyim Ama Thrashfire elemanları icin tam tersiyim 🙂 bunları Thrashfire i sevdigim icinmi yazdım tabikide hayır sadece cok sevdigim icin yazdım....Saygılar Orhan Kökbudak 🙂