Miklatıs insanın üzerine yakışanı giymesidir.
Şu aletin adına bir karar verelim artık : =) Bence "Les Amplificateur" olsun ve aynen böyle italik yazılsın. Foruma 40'ların edebiyat dergilerinin havası gelir hem.Amfi iyidir. 😀
Şu aletin adına bir karar verelim artık : =) Bence "Les Amplificateur" olsun ve aynen böyle italik yazılsın. Foruma 40'ların edebiyat dergilerinin havası gelir hem.
"L'etat Solide ou Tube?" isimli başlıklara merhaba. 😀 Valla gavur da bunu "the thing that amplifies" diye düşünüp amplifier diyor, biz de "yükselten nane" diye yükselteç desek sıkıntı olmaz bence, teknik kitaplarda da böyle. Ama amfi daha havalı. 😛 Yükselteç demeye önce siz başlayın, geliyorum hemen, az bir işim var. 😀Şu aletin adına bir karar verelim artık : =) Bence "Les Amplificateur" olsun ve aynen böyle italik yazılsın. Foruma 40'ların edebiyat dergilerinin havası gelir hem.
Abi benzetmek için illa ki kurcalamışlardır pc tarafında filan. Yoksa hiçbir şeyi değiştirmeden o gitarlarla bir stratın aynı sesi vermesi mümkün değil gibi. Denedim "kabak" tan daha kabak fark var ortada benim tarafta. 🙂Video'yu dün akşam izlediğimde niyeyse ben farkı anlayamadım hiç birinin arasındaki, hepsi aynı geldi bana. Acaba referans monitör ile dinlediğim için mi? Mesela şu Seymour Duncan'ın meşhur karşılaştırma videosunu da aynı sistemde dinledim ama onda farklar pür-i pak belli oluyordu.
Video'yu dün akşam izlediğimde niyeyse ben farkı anlayamadım hiç birinin arasındaki, hepsi aynı geldi bana. Acaba referans monitör ile dinlediğim için mi? Mesela şu Seymour Duncan'ın meşhur karşılaştırma videosunu da aynı sistemde dinledim ama onda farklar pür-i pak belli oluyordu.
Değil mi... Stratla sadece eric clapton çalınabilir. Mümkünatı yok bunları çalmış olmalarının! İp var kesinlikle! Strat ve metal müzik aklım almıyoruuuuu!!!Abi benzetmek için illa ki kurcalamışlardır pc tarafında filan. Yoksa hiçbir şeyi değiştirmeden o gitarlarla bir stratın aynı sesi vermesi mümkün değil gibi. Denedim "kabak" tan daha kabak fark var ortada benim tarafta. 🙂
Her zaman derim,
Ton, ton, ton, dardanel ton.
:?)
Abi benzetmek için illa ki kurcalamışlardır pc tarafında filan. Yoksa hiçbir şeyi değiştirmeden o gitarlarla bir stratın aynı sesi vermesi mümkün değil gibi. Denedim "kabak" tan daha kabak fark var ortada benim tarafta. 🙂
Aaaaa! Aradaki farkı nasıl anlayamazsın!? Eğer ki anlayamadıysan muhakkak sorun senin kulaklarındadır. Bu gerçekliğin farkına vardığına göre artık gitarını bi kenara koyup kahve sehpahası olarak değerlendirebilirsin.
Ne bu ciddiyet? Forumda kıravat takmaya başlayalım istersen?Hayırdır tanışıyor muyuz, bu samimiyet nereden @tecrubelicahil ?
Ne bu ciddiyet? Forumda kıravat takmaya başlayalım istersen?
Sana helal olsun. Çok zekisin.Ha ben senin derdini anladım, moderatörlere destek olanlara aklınca laf çarpıyorsun. Böyle devam 👍
Cümle başı büyük harflerin çok şıkSana helal olsun. Çok zekisin.