- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de Türkçe alt yazılı olsaymış tadından yenmezdi.. 🙂
Size de iyilik yaramıy he! 😀
Bir de Türkçe alt yazılı olsaymış tadından yenmezdi.. 🙂
İnsanlar tonal markalı amfilerinden "memnun" oldukları ve tehlikeli olduklarını düşünmedikleri için de fotoğraflarını çekmek istemiyor olabilirler.
Herkes alım/satım peşinde değil neticede.. Kimisi de memnun.
Ben bir sürü "memnun" olduğum aletin içini açıp bakıyorum? Ki bulunsun diye bu görselleri forumlarada asmışlığımda vardır. Yani yaklaşımınız bence saçma.
İşin güven kısmı da malesef düşünülen ile paralel yürümeyebiliyor...
Herneyse, inatla bu forumda ki kimse profesyonel yaklaşımı anlayamıyor, herkes ya baltalama, yada birilerine baltacı muamelesi yapma derdinde.
Bu konuyu artık sadece okuyayım en iyisi.
Son not olarak; hayatınız boyunca aldığınız el yapımı, 2. el veya tamir görmüş TÜM cihazları açıp bir inceleme huyunu edinin. Belli şeyleri görmek/anlamak için uzman olmaya gerek yok. Ar-ge başka bir husus, olmak zorunda değil, ancak her zaman parasını verdiğiniz İŞÇİLİK için hesap sorun.
Kolay gelsin herkese.
Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ancak bu amfileri üreten arkadaşa bilen bilmeyen herkezin bir yüklenme durumu söz konusu. Ben bilmeyen taraftanım ancak bu yapılan işin ve ülkemiz şartlarında bu konuyu geliştirmenin, üretim yapabilecek düzeye gelmenin, marka bağımlısı birçok insana bu ürünleri kabullendirip bu işden azda olsa para kazanıp yapılan işin geliştirilmesinin zorluklarını göz önünde bulundurmak gerektiği kanaatindeyim. Bir çok forumda (lütfen kimse üzerine alınmasın Yada gocunan alsın) hayatında boktan başka hiçbirşey üretmeyen insanların bilgileri olmadan sadece fikir sahibi olup bize faydası olan bir çok insanı küstürdüğünü gördük. Daha geçen ay çok şeyler öğrendiğimiz insanlar ayrıldı bu forumdan. Bu başlığı açan arkadaşın bu konu ile ilgili samimiyetini ve kimseyi kötülemek için açmadığından şahsım adına eminim. İnsanlara hatalarını düzeltecek, nefes alacak bir zaman bırakmak gerektiğini düşünüyorum. Saygılar.