Evimde kullandığım klavyem Korg M1.Sonar 3’de şarkılarımı hazırlamak amacıyla midi klavye olarak kullanıyor idim.Ancak şimdi canlı performanslar için daha çok sese ihtiyacım olduğunu fark ettim.Çünkü M1 piano ,organ, violin sesleri beni tatmin etmiyor.Yeni bir klavye almama imkan yok. Ama daha önceden klavyeme midi olarak bağlayabileceğim, içinde bir çok drum kiti piano ve istediğim sesleri barındıran tone generatorler olduğunu hatırlıyorum.Sanırım baktığım Yamaha idi. Bu generatorler hakkında fiyat, performans açısından bilgisi olanlar paylaşabilirlerse sevinirim.Aslında ikinci elleri benim için çok daha uygun olur.
Tam olarak istediğim Rock’n Roll şarkılarında kullanabilceğim bir piano sesi, güzel bir kaç organ sesi barındırması.Konser bar performansları için.Şimdiden teşekkürler...(burada istediğim bir generatorun alacağım bir keyboarddan daha ucuz olacağını varsayıyorum)
Kolay gelsin...
Tam olarak istediğim Rock’n Roll şarkılarında kullanabilceğim bir piano sesi, güzel bir kaç organ sesi barındırması.Konser bar performansları için.Şimdiden teşekkürler...(burada istediğim bir generatorun alacağım bir keyboarddan daha ucuz olacağını varsayıyorum)
Kolay gelsin...