Merhaba iyi forumlar dilerim alto tx310 ile tonex one deneyimledim birkaç gündür ve gerçekten çok memnun kaldım güzel bir ir ile gerçek amfi hissiyatına yakın sonuçlar alınabiliyor şimdi kafamda söyle bir proje var tonex one ile devam edip preamp olarak onu kullanmak ve effect olarakta hx stomp veya headrush core kullanmak istiyorum şimdi kafama takılan iki şey var ilki effectler için pedalboardta hx stomp ve headrush flexprime/core arasında kaldım hangisini önerirsiniz bu modelleme işine çok ön yargılıydım ama sağolsun @Can Vuruşante bana gönderdiği presetlerdeki amalgamın yapmış olduğu vibroverb modellemesi tam olarak bana aradığım soundu verdi ikinci sormak istediğim de tonex one dan ben böyle bir performans aldıysam herkesin öve öve bitiremediği nano cortexe geçip gerçekten ciddi bir fark Hissedermiyim bu yükseltmeye ihtiyaç varmıdır. Preamp olarak ayrı effect olarak ayrı prosesör kullanmayı planlıyorum o yüzden nano ve tonex one da yapacağım tek şey iyi bir fender ve marshall bana yeterli oluyor onun haricinde bazen slo100 kullanıyorum diğer amfilere bakmıyorum bile. Herkese iyi akşamlar.