Toxin (alternative) - erzurum

Toxin 2006 yılında erzurum'da kuruldu. Rock müziğin kendini yeterince gösteremediği bir şehirde kendi çapımızda çabalayarak bir yerlere gelmeye çalışıyoruz.

Şu an Erzurum Çöplen Cafe/bar da salı/ çarşamba akşamları 7:30 da sahne almaktayız.

Vokal:tarık
Gitar :Enes (ben) 🙂
Bas :Alper
Davul:Serkan

Erzurum gibi şehirlerde rock grupların sayılarının ve imkanlarının daha çok artması dileklerimle...tebrikler,umarım iyi yerlere gelirsiniz,başarılar

aynı zorlukları bene bunda 5-6 sene önce yaşamıştım hemde erzuruma yakın bi yerde ığdırda fakat bizim orda üniversite bile yoktu zorluğunu bilirim allah yardımcınız olsun ezemin oğullari

Çok teşekkürler arkadaşlar, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, dinleyiciler artıyor, tek problemimiz cafe/bar sahipleri.. Klasik erzurum esnafı pek kaldıramıyor 🙂
Yakında demolarımızı kaydedeceğiz.

toksin.rockmekan.com

Çok teşekkürler arkadaşlar, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, dinleyiciler artıyor, tek problemimiz cafe/bar sahipleri.. Klasik erzurum esnafı pek kaldıramıyor 🙂
Yakında demolarımızı kaydedeceğiz.

toksin.rockmekan.com
şuan napıyosunuz ben erzuruma yeni taşındım ve bu rock çok az dinleniliyor mesela diyorum ne rock parçası dinlersin dediğim kişi senden daha güzel diyor

Evet 2005 2011 yılları arasında cafe ve barlarda sahne almıştık. O yıllar da rock müziğin dorukta olduğu yıllar. Mekanlar tıklım tıklım dolar, peçeteye korn çalın yazıp gönderirlerdi. 😊 Güzel günlerdi. Sayenizde bi nostalji yaşadım ben de.

Geri