arnatuile demiş ki:wodyy demiş ki:tremolo yapmak icin illede tremolo kolu gerekmez.. sol elini iyi kullanırsan tremolo kolu giibi sesleri yakalaya bilirsin. (floydrose haric)
Ona bend derler. tremolo kolunu kolay bend yapsınlar diye icat etmediler.
wodyy demiş ki:arnatuile demiş ki:wodyy demiş ki:tremolo yapmak icin illede tremolo kolu gerekmez.. sol elini iyi kullanırsan tremolo kolu giibi sesleri yakalaya bilirsin. (floydrose haric)
af buyurr. tremolo kolunu ne için icat etmişler acaba. biliyorsan bilmeyenleri bilgilendir.
yukarda "bend" olayından bahsetseydim "bend yap" derdim.
"edizkralll" işi biliyor ki çok güzel bi yorum yapmış. belli ki sen gitarda yenisin. klavyeyi tutan elini daha geliştirememişsin ki böyle bi yorum yapmışsın 🙂
bendea, alıskanlık meselesi,halilpazarlama demiş ki:belli bir süre sonra ne işe yaradığını bilsende elin floyda gitmiyor 😀 anti floyd adamı oldum çıktım 😀
arnatuile demiş ki:wodyy demiş ki:arnatuile demiş ki:wodyy demiş ki:tremolo yapmak icin illede tremolo kolu gerekmez.. sol elini iyi kullanırsan tremolo kolu giibi sesleri yakalaya bilirsin. (floydrose haric)
af buyurr. tremolo kolunu ne için icat etmişler acaba. biliyorsan bilmeyenleri bilgilendir.
yukarda "bend" olayından bahsetseydim "bend yap" derdim.
"edizkralll" işi biliyor ki çok güzel bi yorum yapmış. belli ki sen gitarda yenisin. klavyeyi tutan elini daha geliştirememişsin ki böyle bi yorum yapmışsın 🙂
Gitara yeni başlayan birisi değilim. Lakin forumda gitara yeni başlayan arkadaşlara cok yardımcı oldum. Genelde onlarda senin gibi Açık ve net yazmazlar mesajlarını!
wodyy demiş ki:tremolo yapmak icin illede tremolo kolu gerekmez.. sol elini iyi kullanırsan tremolo kolu giibi sesleri yakalaya bilirsin. (floydrose haric)
arnatuile demiş ki:Gitara yeni başlayan birisi değilim. Lakin forumda gitara yeni başlayan arkadaşlara cok yardımcı oldum. Genelde onlarda senin gibi Açık ve net yazmazlar mesajlarını!