abi zaten olur da trigondan bir şey almak zorunda kalırsam seni araya sokacağım 😀 dediğin yer zuhal sanırım.
abi ozaman yurutemıyosa kapatsın alla alla insanlar onun aybaşılarınımı cekecek hemde paraylaMurat çok sevdiğim ,güvendiğim bir dostumdur...Bir kuruş para vermeden milyarlarca liralık aletleri verdiği,denemem izin verdiği de olmuştur...
Trigon Müziğin 2.el ürün alması bence en büyük artısı..Onun açısından bakınca dükkan kirası ,çalışanların parası , yatırılan kapital vs.düşünülce sonuçta onunda haklı olduğu noktalar var ,böyle bir işletme kolay yürümüyor......Enstrüman çeşitliliği açısından da oldukça sağlamdır.....2.el çok uygun aletler denk geliyor da.. Bayisi olduğu ürünleri nakitte çok uygun alabiliyorsunuz....Kısacası; şahsi fikrim( ki beni bağlar); güvenerek gittiğim ve alışveriş yaptığım bir mağazadır..Mesela onun birkaç dükkan ilerisinde herkesçe övülen bir mağaza sahibi ,usa den alıp bana getiren arkadaşımdan aldığım gitarı sattığım kişiye bu çin malı vs. demiş,ben telefon açıp sizi mahkemeye vereceğim ,şahsıma iftira atıyorsunuz dediğimde yan çizmiştir(belden aşağı vurmak ama sert kayaya çarpmak)...Yani bunların kişiye göre değiştiğini düşünüyor diğer arkadaşaların fikirlerine de saygı duyuyorum..Sevgili Harun bahsettiğinden yazmak istedim.🙂
Hakan..
mutlaka gitarda bi problem vardır dostum problem 300 den fazladır kesinManisa da yaşiyorum izmir e gitar almak için gittim.Gece nöbete gideceğim için güvenlik kıyafetlerimle düştüm yola 😉
Birkaç dükkan gitar denetmedi bile,hatta rg2550z sorduğumda "o pahalı daha uygun gio serileri var" diyenler oldu.Neyse trigon'a girdim önce çalışanlarından Serkan beyle denedik muhabbet ettik,ki kendisi çok cana yakın bir arkadaş.Sonra Murat beyle oturduk pazarlığa,internet fiyatlarının altında bir fiyat versede 300 liram çıkışmadı,Murat bey 'işinde gücünde bir arkaşa benziyorsun gitarı al git paran olunca ödersin' diyip gitari verdi bende aynı gün hesabına parayı geçtim ve 2 yıldır sıfır aldığım ürünleri devamlı oradan alırım.Gitarı vermesi değildi olay,beni müsterisi yapan karşılıklı güven ve samimiyet.
+1güvenmiyorum net olarak ...