Kendi açınızdan haklısınız elbette. Ama yukarıda da belirttiğim üzere tüm operatörlerle profesyonel ilişkim olduğundan bugünlerini de çok iyi biliyorum doğal olarak.
Sanırım ben anlatmak istediğimi tam olarak izah edemedim. Şöyleki; sizin şahıs olarak yaşadığınız sorunlar genelleme olarak anlaşılmamalı. Gerçi sizin gibi sorun yaşayan milyonlarca insan var, ben de bunlardan biriyim. Fakat sorunları giderilmiş başka milyonlar da var. Bunları da göz ardı edemeyiz ve ben şahsi tecrübelerimdem yola çıkarak şunu söylüyorum. Internet hizmetleri konusunda TT diğerlerinden daha iyi. (Ben TT den sadece ADSL almıyorum, milyon çeşit profesyonel hat var ve bankamda bu hatlardan min. 3000 tane çalıştırıyorum. G.SHDSL, LL, F/O, Metro Eth., TTVPN vs.) Aynı hizmetleri diğer operatörlerden aldığımda büyük sıkıntılar yaşıyorum. Takdir edersiniz ki bu kadar büyük bir network yapısı için mecburen en iyiyi bulmak zorundayız dolayısıyla bütün operatörleri deniyoruz. İşte bu tecrübeler sonucu vardığım kanaatlerimdir yukarıdakiler.