- Konu Sahibi Konu Sahibi
old style kusura bakma gümrük macerasını sonra anlatırım şimdi zamanım yok.zira başka bi problem var.arkadaşalar bugün yazıcıoğlundan 40 milyona converter aldım.pek gözüm tutmadı ama mecburen aldım.evde denerken ada mp1 ın fişini buna takmak için biraz zorlandım neyse girdiktan sonra aleti açtım ama aletin açılması baya bi uzun sürdü,sonrakinde daha kısa sonra daha uzun sürdü,hadi bunu bırak alet bazen kendilğinden açılıp kapanıyor en fazla 15 dakka dayanabiliyor.bu 15 dakkalık süre zarfında presetlere baktığımda dist tonlarda acayip cılızlık var nerdeyse hepsi az overdrive olmuş clean tonlar gibi baya moralim bozuldu.ya convereter da sorun var yada tüplerden birinde yada devrelerde ki o sorun beni aşar,hiçbişey yapamam herhalde.gitardan aletin inputuna arkadaki outpulardan da gitar anfisine girdim(her iki outputu da denedim aynı)hadi converter ı değiştiririm ama bu dist olayını ansıl halledecem.aletin içini açıp tüpü çıkarıp yeniden taktım,devrelere de baktım ama gözüme bi sorun takılmadı napıcam ben babalar şimdi.