Şimdi Heavy Metal Zamanı
Bu yazı
ana sayfasındaki haberlerden alıntıdır.
"En son, Ankara Saklıkent, III. Rock Station Rock festivalindeki üstün performansı ile izlediğimiz Turgay, müzik çalışmalarına yeniden başladı. Onu ilk kez 1999'da Turgay & Frekans (DERİN BOŞLUK) albümü ile tanımıştık.
Gitar : Mehmet KURUL
Gitar : Tolga ERCAN
Bas : Gürdal SÖNMEZ
Davul : Burak ERTETİK
Çalışmalarının Eylül sonuna kadar süreceğini ve daha sonra Türkiye'deki bütün rock organizasyonlarına katılarak konserlerine devam edeceğini söyleyen Turgay; "Şimdi Heavymetal Zamanı" diyerek yoluna devam edeceğini söylüyor. Ve şöyle devam ediyor :
- " Müzikten uzak kalmadım aslında, geçen süre içinde metal ağırlıklı pek çok şarkı hazırladım. Şimdi o şarkıları dillendirme aşaması içindeyiz. Provalar çok başarılı devam ediyor.
Grubun yeni elemanları zaten işinin ehli. Hiç bir sorun yaşamadan hızla sürdürüyoruz çalışmalarımızı.
Eylül ayı itibariyle, bize gelecek bütün tekliflere açığız. Organizatörlerin bizden haberdar olması için şimdiden kolları sıvadık ve her yere haber salmaya başladık 🙂
:: Yeni bir albüm hazırladığını ve bu albümü piyasaya sürüp sürmeyeceğini sordum. Şöyle cevap verdi :
- O albümü çok büyük bir hevesle hazırlamıştım. "Yalancı Cennet" adını verdiğim albümün kayıtlarında oluşan ve benim kulağıma hoş gelmeyen bazı sesler hevesimi kursağımda bırakmaya yetti!
İlerleyen günlerde neler olur bilemem, belki bu kadro ile yeniden girerim stüdyoya... Ama benim için asıl önemli olan şey albüm değil zaten, seyirciyle birlikte olmak, şarkılarımı onlarla birlikte söyleyebilmek. Şehir şehir gezerek konserler vermek...
Hayatın tadı ve anlamı bu noktada başlıyor benim için.
Eylülden sonra yollardayız... 🙂