"Hep Sen Vardın" güzel bir sarki. Dinlemenizi tavsiye ederim.
müzik zevki böyle bişey heralde barış akarsu süper, turgut berkeş süper, eminem e hastayım, bob marley nin delisiyim falan filan..Afilli_Gizem demiş ki:hep sen vardin gercekten muhtesem bir sarki dinlerken kendimden geciyorum...turgut berkes bi iDoL.! 😉
umurumda deil!Afilli_Gizem demiş ki:ben eminem dinlemiyorum..Bi ara anima yi dinledim alt komsuma giciklik sizi üzenlerin... sarkisini caldim son ses.!! evet itiraf ediyorum bunu yaptim..upss
bu ilk adım olsun.. artık daha kalitlei müzik dinlemen dileğiyle..Afilli_Gizem demiş ki:turgut berkes in ilk albümü neydi arkadaslar?ve nette sarki sözlerini bulamiyorum!kendi sitesinde dahi yok..Yardimci olabilicek varmi?
Afilli_Gizem demiş ki:turgut berkes in ilk albümü neydi arkadaslar?ve nette sarki sözlerini bulamiyorum!kendi sitesinde dahi yok..Yardimci olabilicek varmi?
heartcore demiş ki:Afilli_Gizem demiş ki:turgut berkes in ilk albümü neydi arkadaslar?ve nette sarki sözlerini bulamiyorum!kendi sitesinde dahi yok..Yardimci olabilicek varmi?
www.karakutu.info adresindeki "Karakutu 2000" linkinden Turgut Berkes'in 2000 tarihli "Karakutu" adlı albümüne ve sözlerine ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Tekrarlamaya gerek yok aslında ama bir kere de ben ileteyim, yeni şarkılar her ay birer birer siteye eklenecek, şimdilik ilk şarkı "Hep Sen Vardın", unutmayın tüm şarkıları ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.