İstanbul Türkçe Rock grubumuza Vokal ve Bas Gitar arıyoruz

Öncelikle selamlar Baterist, Lead Gitar ve Ritm Gitar olarak yaş ortalaması 20 olan 3 kişiyiz. Grubumuza Türkçe Rock seven kafa dengi arkadaşlık kurabileceğimiz grup arkadaşları arıyoruz. Vokal ve Bas Gitarist aramaktayız lakin Vokal+Bas'ı aynı anda yapabilecek dostlarımız varsa bu durumada açığız. Hedefimiz her gruptaki gibi öncelikle cover parçalarla sahne alıp ardından kendi parçalarımızla güzel bir kitle oluşturup tanınan bir grup olmak. İstanbul Anadolu yakasındayız. Provaları Kadıköy civarında almayı planlıyoruz.

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar ben Armağan. Baterist, Lead Gitar ve Ritm Gitar olarak yaş ortalaması 20 olan 3 kişiyiz. Grubumuza Türkçe Rock seven kafa dengi arkadaşlık kurabileceğimiz grup arkadaşları arıyoruz. Vokal ve Bas Gitarist aramaktayız lakin Vokal+Bas'ı aynı anda yapabilecek dostlarımız varsa bu durumada açığız. Hedefimiz her gruptaki gibi öncelikle cover parçalarla sahne alıp ardından kendi parçalarımızla güzel bir kitle oluşturup tanınan bir grup olmak. İstanbul Anadolu yakasındayız. Provaları Kadıköy civarında almayı planlıyoruz. Aşağıdaki iletişim kanallarından istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

0551 948 80 64
Instagram: @cutemidow
merhaba hala ilgileniyor musunuz

Selamlar 22 yaşındayım gitar çalıyorum söylüyorum 3 yıllık sahne tecrübem var antalyada sezonları otellerde çalan bir grubumuz vardi şuan istanbulda grup arıyorum konuşmak isterseniz instagram: drsybrhn

Öncelikle selamlar Baterist, Lead Gitar ve Ritm Gitar olarak yaş ortalaması 20 olan 3 kişiyiz. Grubumuza Türkçe Rock seven kafa dengi arkadaşlık kurabileceğimiz grup arkadaşları arıyoruz. Vokal ve Bas Gitarist aramaktayız lakin Vokal+Bas'ı aynı anda yapabilecek dostlarımız varsa bu durumada açığız. Hedefimiz her gruptaki gibi öncelikle cover parçalarla sahne alıp ardından kendi parçalarımızla güzel bir kitle oluşturup tanınan bir grup olmak. İstanbul Anadolu yakasındayız. Provaları Kadıköy civarında almayı planlıyoruz.
ulasır mısınız

Merhaba vokal olarak katılmak isterim 19 yaşındayım

Geri