Sitede daha üyeliğin 1 ayı doldurmamış. "3-5 gün yurt dışında yaşamış" diye millete efeleniyorsun. Kısıtlı profil. Hı hı, evet.
Direk BLOKLADIM. Uyarıyı yapan üye, "ben gerekirse özür dilerim" demiş. Burada biri dolandırılırsa sen özür dileyecek misin ?
Senin üyeliğin kadar dolandırıcı görmüşlüğü var bu forumun. Başkasının kayıtlarına kendi videosunu oturtanlar dahil.
Bloklayın ve geçin derim.
Ben kimseye gidin alın demedim, demiyorum, dememde. sadece kişi için yazılan çizilenlere takıldım.
Beklersin 1-2 ay bakarsın ses seda yok. dersiniz ki lan adam dolandırıcı veya ulan iyi kafa yaptı ha dersin, ha sonra gelir resim v.s. paylaşmadan satmaya çalışır yine dersin ki HOOOP dur bu dolandırıcı dersin. Tuhaf yani
Yaşınız, tecrübeniz ve bilgi birikiminize binaen saygı çerçevesinde sadece bu foruma daha önce açtığım mesajlarımı okumanızı isterdim.
Kişilerin bu forumdaki üyelik süresi attığı mesaj sayısı yada tercih ettiği gizlilik seçenecekleri ile ayrıştırmak ve diğer kullanıcıları bu ayrıştırmaya teşvik edecek söylemlerde bulunmak bence size yakışmadı.
Şimdi yanlışsam düzeltin rica edeceğim.
Bu forum alanında herhangi bir sidik yarışına girmek için üyelik tarihimin eski olması veya 1000 lerce mesajımın mı olması gerekiyor ?
Kaldı ki postu açan kişi dolandırıcı olsun veya yalancı olsun.
Burada sizce yapılması gereken nedir ?
Dersiniz ki Türkiye'de bu fiyata satarsın veya satamazsın, satmak için de izlemen gereken yollar bu. Getir sen resmleri paylaş burada alıcısı çıkar mutlaka der geçersiniz.
Dolandırılmaktan konuşuyorsunuz, büyük çoğunuz.
Yahu postun sahibi ısrarla diyor ki ben getireyim resimleri vereyim görün öyle konuşalıım diyor, kafanıza vura vura şuan için yazıdan ibaret fiziken olmayan şeyleri gelin size satayım demiyor ki, yada sizden parada istemiyor kapora v.s.
Yani anlamadım ki ben. Yarın öbürgün ben yada bir başkası burada bu tip bir satışa girse herşeye dolandırıcı yaftalamasımı yapacaksınız ?
Biriside demişki gitsin burgerde çalışsın 1 ayda alır zaten.
Yok efendim kazın ayağı öyle değil maalesef. Evet 1 ayda alır ama ne alır 400-500 dolarlık bir alet alır oturur aşağı. Postta belirtilen gitarlara ulaşmak o ülkede 3000 - 5000 usd maaş alan birisi için uzak bir ihtimal.
ABD ekonomisi pek öyle değil maalesef. Ailemden yaşayan var çok iyi biliyorum.
Evet oldukça temkinli yaklaşılması gerekiyor. Ama bana göre kişileri hemen dolandırıcı v.s. ilan etmek, üyelik tarihine veya mesaj sayısına göre ayrıştırmak, acaip bir zihniyet gibi geldi bana.